document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-92313943-1', 'auto'); ga('send', 'pageview'); Wszystko to razem daje świetny efekt smakowy 😋 Znakomicie nadaje się na kolacje czy też śniadania. Dobrym dodatkiem do kanapek z tą pastą będzie jako na twardo, rzodkiewka czy pomidorek koktajlowy. Nie zapomniejcie również dodać czegoś zielonego: rukoli, sałaty czy roszponki 😊 Składniki: -chudy twaróg
Kulinarne przemysleniasiebie w domu. Przepis nie jest skomplikowany i zapewniam, że napewno będzie wam smakował. Myślę, że sposób w jaki go podałam jest dość oryginalny, ponieważ użyłam naleśników ze śniadania. Składniki 1/2 kg wołowiny (ja użyłam karku wołowego) 1 duża czerwona papryka 30 dkg. kapusty pekińskiej 1 mały bakłażan 1 średniej wielkości marchewka 3 cebule szalotki (można użyć zwykłej cebuli
uDolores.pl - tylko sprawdzone przepisyRacuchy – znane i lubiane racuchy drożdżowe. Uwielbiają je nie tylko dzieci, ale także i dorośli. Racuchy oprószone cukrem pudrem lub polane czekoladą smakują wyśmienicie! Polecam je na śniadanie, kolację, a nawet jako słodki obiad. Placki droż The post Racuchy appeared first on KulinarnePrzeboje.pl
Kulinarne PrzebojeWyszły mi bardzo delikatne w smaku i pachnące kokosem i bananem. Polecam i to bardzo takie placuszki. Z tej porcji ciasto nasmażyłam ich aż 20 sztuk. Idealne na drugie śniadanie czy podwieczorek :) Pysznych inspiracji i miłego dnia :) Potrzebujemy : Na ciasto: 2 jajka 250 ml mleczka kokosowego z puszki 1 cukier waniliowy 4 łyżki mąki krupczatki 6 lekko kopiastych łyżek
IzabelawkuchniPasta jajeczna to często zapomniany pomysł na smarowidło do kanapki. Jest pyszna, prosta i zdrowa. Dodatkowo można do niej wrzucić to na co mamy ochotę - resztki
Czarnawisienkasosu jogurtowo - czosnkowego. Do sałatki dodałam grzanki, trochę niestandardowo, ale chciałam coś chrupiącego. Sałatka wyszła ładna i kolorowa. Można ją oczywiście wymieszać przed zjedzeniem. Taka sałatka nadaje się na śniadanie czy lunch. Oto przepis: (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Składniki: ok. 1/3 brokuła (ok. 150g) ok. 100g chudej szynki (u mnie polędwica sopocka i wędzony kurczak) ok. 3 kromki chleba pszennego
Waniliowe Improwizacjeadsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Kto z nas nie lubi na śniadanie zaserwować gotowanych parówek z musztardą lub ketchupem? Uwielbiamy je za smak, ale też za ekspresowe tempo przygotowania. Można je przygotować na kilka sposobów. W piekarniku, na patelni niektórzy uwielbiają grillowane parówki, ale najpopularniejszym sposobem cały czas pozostaje gotowanie parówek w wodzie. Gotowanie parówek – Składniki znajdujące się
To Musisz Wiedziećsłonecznika, jest sos czosnkowy i mięsne kuleczki z mięsa mielonego, które można włożyć na ciepło lub na zimno. Sałatka niby jest lekka, ale zawiera mięso. Będzie idealna na drugie śniadanie do pracy czy do szkoły. Najlepiej przygotować ją w sezonie letnim, gdy mamy pełnowartościowe świeże warzywa. Będzie miała wtedy więcej witamin. Poza sezonem oczywiście też można ją przygotować
Waniliowe ImprowizacjeSAŁATKA Z BURAKA, POMIDORA I SERA MOZZARELLA. W ramach odchudzania dzisiaj na śniadanie chciałam zjeść sałatkę, ale miałam dylemat czy przygotować sobie tradycyjną sałatkę caprese , czy może carpaccio , albo sałatkę z buraka . Padło na sałatkę, gdyż wczoraj kupiłam piękne pomidory black Prince, a w lodówce zostały mi jeszcze 3 pieczone burak i, nie wiedziałam co najpierw zjeść – pomidory
Damsko-męskie spojrzenie na kuchnięTe paluchy są idealną przekąską do zabrania ze sobą do pracy lub na uczelnię. Są sycące, robią się ekspresowo i są po prostu bardzo smaczne. Skusicie
Smaki ArmineProste i szybkie do przygotowania parówki w cieście francuskim mogą być fajną przekąską, świetnie się sprawdzą na śniadanie lub kolację. Smakują równie dobrze na zimno jak i na ciepło. 8 porcji opakowanie ciasta francuskiego 4 parówki użyłam paryżanek. 4 plastry żółtego sera 1 żółtko opcjonalnie ziarna czarnuszki lub sezamu Ciasto francuskie dzielimy na 8 równych części. Parówki
Andzia PichciPolecam Wam pyszne bułeczki na miodzie. Bardzo delikatne z mąką ryżową. Polecam na drugie śniadanie lub na podwieczorek. Są idealne. Warto je upiec. Długo zachowują świeżość. Udanych wypieków :) Potrzebujemy: Na rozczyn: 2 i pół dag świeżych drożdży 2 łyżki miodu prawdziwego 2 łyżki mąki tortowej pół szklanki ciepłego mleka Na ciasto: 2 szklanki mąki tortowej pół szklanki mąki ryżowej
Izabelawkuchnikaszy manny, które można podać jako samodzielne danie np. z bułką tartą i masełkiem, lub podać w zupie mlecznej. Kluseczki są delikatne, mięciutkie i pożywne. Będą idealne na śniadanie, obiad czy kolację. Oto przepis: (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Składniki: 1 duże jajko 200g serka waniliowego homogenizowanego 7 płaskich łyżek kaszy manny 1 łyżka masła 1,5 łyżki bułki tartej
Waniliowe ImprowizacjeSkładniki: -jajko ugotowane na twardo 60 g -awokado 77 g -rzodkiewka 40 g -sok z cytryny 2 g -cukier (szczypta)1 g -szczypiorek 10 g -majonez
Kulinarne przemyslenianaturalnym i cukrem, smażone na patelni. Można je podać z cukrem pudrem, dżemem, syropem klonowym, miodem lub innym ulubionym dodatkiem na słodko. Takie tosty to świetna propozycja na śniadanie czy podwieczorek. Są pyszne na ciepło jak i na zimno. Polecam. Oto przepis: (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Składniki: 3/4szkl. jogurtu naturalnego 2 jajka 2 łyżki cukru 1 cukier waniliowy szczypta
Waniliowe Improwizacje