Grillowane mięso z mnóstwem warzyw i sosem czosnkowo-musztardowym, a to wszystko w tortilli? Jak dla mnie idealne danie obiadowe! Jest pysznie i zdrowo. Koniecznie musicie
Passions hobbies lifeŚwieże, domowe tortille, marynata do ryby, sałatka… może się wydawać,... Artykuł TACOS Z RYBĄ I CZERWONĄ KAPUSTĄ pochodzi z serwisu CookMagazine .
COOKMAGAZINEDla tych co ograniczają lub nie jedzą wcale mięsa lub po prostu szukających nowości. Pyszne warzywne burgery idealne na obiad lub kolację. W pełnoziarnistej
CzarnawisienkaSkładniki: 280 g pikantnej kiełbasy chorizo; 1 średnia, biała cebula; 1 średnia, żółta papryka; 1 średnia, zielona papryka; 450 g łatwo topliwego, żółtego sera (najlepiej
Gospodyni MiejskaSKŁADNIKI: 2 piersi z kurczaka 1 puszka czerwonej fasoli 1 szklanka zielonej soczewicy (surowej) 1 szklanka kaszy pęczak (surowej) 3 pomidory 3 ząbki czosnku 1 cebula
ClauditteMissCookingNormal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style
R'n'G KitchenNa ten przepis po raz pierwszy natrafiłam, kiedy szukałam pomysłu na awokado, które szczerze powieszawszy nie zachwyciło mnie za pierwszym razem smakiem. Okazało się, że w
PatiGotujePyszna przekąska, za którą w sklepie przyjdzie nam zapłacić około 4 złotych. Przygotowując je w domu możemy zaoszczędzić nawet połowę, a do tego wiemy jak są
PatiGotujeTa sałatka inspirowana jest meksykańskim daniem Chili Con Carne. Idealna na każdą imprezę. Jest przepyszna i wygląda fenomenalnie! Przepis znalazłam kiedyś przypadkiem na jakimś blogu, przeczytałam
PatiGotujeSkładniki: 12 muszli do Tacos; 3 duże filety z piersi kurczaka; 1/2 łyżki chili w proszku; 1/2 łyżeczki słodkiej, wędzonej papryki w proszku; 1/2 łyżeczki kuminu
Gospodyni MiejskaMy Blueberry Corner by "jagodzianka" Pico de gallo, salsa fresca – czyli salsa ze świeżych pomidorów, znana jest również pod nazwami picada salsa lub mexicana …
My Blueberry CornerWszystkie składniki, które bardzo lubię i które idealnie do siebie pasują, podane w orzeźwiającym i jednocześnie sycącym daniu. Filety z kurczaka zamarynowałam w meksykańskiej mieszance
cool and mintyPrzepis szybki na przepyszne, orzeźwiające kotlety z cukinii zaczerpnęłam z programu Marty Dymek. Smakują obłędnie a dodatek guacamole - mojego ulubionego sosu nadaje im jedyny i niepowtarzalny
Moje Małe CzarowanieMeksyk kojarzy mi się,ze słońcem, kolorami, radością...moja zupa jest bardzo rozgrzewająca, kolorowa i zapewniam, że uśmiech pojawi się na Waszych twarzach. SKŁADNIKI: 600-700
Kopystką po garachSopa de Azteca-zupa rodem ze słonecznego Meksyku. W oryginalnym przepisie używa się awokado-ja zrezygnowałam,gdyż nie lubię smaku tego owocu. Zupa jet bardzo prosta
Kopystką po garach