Ponacinane i zapieczone młode ziemniaki w piekarniku na sposób szwedzki nie tylko wyglądają atrakcyjnie, ale również smakują wybornie. Są bardzo smaczne – mają w sobie
Wanilia i KardamonSKŁADNIKI: 4 kromki chleba tostowego 2 plastry Schabu tradycyjnego firmy HAŃDEREK ser żółty starty na tarce zioła prowansalskie masło WYKONANIE: 1. Dwie kromki chleba posmarować masłem
Dziś Ja gotujeKotlet drobiowy , obtaczany w pieczarkowym pure Kotlety drobiowe to klasyka , pyszna i prosta , ale czasami nieco nudna , tak więc gwoli nowoczesności , dodałam do nich to i
Ogrodnik w podróżyWiosną wszystko jest takie soczyste, młode i lekkie, aż się chce z tego korzystać, tłuste i ciężkie dania odsyłam daleko, wrócę do nich w odpowiednim czasie
Quinoa Raz!Pierogi z gotowanym kurczakiem to świetne danie dla maluchów. Dzieci mogą wygodnie chwytać pierożki w rękę i samodzielnie delektować się pysznym jedzeniem. Do przygotowania takich pierogów
Dieta bez mlekaZdrowe kotleciki z namoczonej ciecierzycy, źródło białka i nienasyconych kwasów tłuszczowych, w wiosennym wydaniu z zielonym młodym groszkiem , koperkiem , szczypiorkiem i tuńczykiem Princes , chrupiące z zewnątrz
Wanilia i KardamonRyby są obecne na naszym stole dwa razy w tygodniu. Makrela jest tanią, tłustą rybą morską. Polecam ją szczególnie z piekarnika lub grilla. 3 świeże
AZgotuj!SKŁADNIKI: 6 sztuk kiełbas schabowych firmy HAŃDEREK 1/2 główki cebuli 1 łyżka masła dodatki wedle uznania, u mnie : pomidor pomarańcza natka pietruszki WYKONANIE: 1. Masło rozgrzewamy
Dziś Ja gotujeDrukuj Makaron z ricottą i parmezanem By Piotr 14 maja 2018 Makaron z ricottą i parmezanem - pyszny obiad z wykorzystaniem moich ulubionych szparagów! Składniki: makaron - 250g
Pogotujmy.plJajecznica z brokułami to szybkie i pyszne śniadanie, a do tego jeszcze zdrowe. Proste połączenie, o którym często zapominamy. Brokuły i jajka zaspokoją nasz apetyt i
Kuchcik gotujePieczarki można dodawać praktycznie do każdej potrawy czy to pizzy, czy sosu a nawet zupy. To bardzo wdzięczny produkt i szybki w obróbce. Zaproponuję go w
Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!Jak już pewnie wiecie, uwielbiam tatara :) ten dzisiejszy jest z dodatkiem domowych marynowanych rydzów od rodziców, galaretki z agaru i soku z buraków, czarnej quinoy, czerwonej
Quinoa Raz!Kocham wiosnę bo nie musimy jadać ciężkich dań. W cieplejsze dni staram się przygotowywać dania szybkie i lekkie. Kule są pyszne i co najważniejsze łatwe. Możemy
Kuchnia w oparachSk ł adniki 1 ½ batata 2 cukinie 500 g pieczarek 2 marchewki 2 cebule 6-7 z ą bk ó w czosnku opcjonalnie 2 ł y
w mojej kuchni