Bardzo proste danie, łączące kilka składników i nieco więcej przypraw, dzięki którym potrawa nabiera niebywałego aromatu i smaku. Ja przeważnie sypię bardzo dużo różnych przypraw do
Zdrowie na języku :PPieczeń z kopytkami w sosie ,danie na wyjazdy Pieczeń z kopytkami w pieczeniowym sosie , to doskonałe danie na wyjazdy . Sprawdzi się także jako gotowiec , czekający na
Ogrodnik w podróżyFalafel to chrupiące na zewnątrz i mięciutkie w środku kuleczki z ciecierzycy. Jest to popularna wegańska potrawa, lubiana na całym świecie, alternatywa kebabu. Czytaj więcej »
Ana Mari's worldPlacuszki serowe to świetna propozycja na sycące śniadanie, ale nie tylko. Równie dobrze sprawdzą się na deser lub podwieczorek. Jako dodatek możemy podać dżem, miód, syrop
Passions hobbies life” Złota jesień ” sałatka z majonezem Sałatka złota jesień , jest doskonała na chłodniejsze dni . Zawiera w składzie wszystkie dobra , tej pory roku . Tradycyjnie kiszone ogórki
Ogrodnik w podróżyCzas przygotowania: 25 minut Ilość porcji: 1-2 porcje Drukuj Wytrawne gofry z kindziukiem, winogronami i fetą By Piotr 3 października 2018 Składniki: Wytrawne gofry mąka
Pogotujmy.plSkładniki: 2 marchewki 2 pietruszki 2 podłużne buraki 1 cebula 1/2 jabłka 3 kiszone ogórki 4 jajka 1 puszka zielonego groszku 3 łyżki majonezu 3 łyżeczki
Qchnia po prostu„Buraczki po wiejsku” z patelni Buraczki po wiejsku to stary przepis w mojej rodzinie . Pyszne gotowane buraki , podsmażone na wędzonce z cebulką i zaprawione
Ogrodnik w podróżySkładniki: (function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments
Kulinarne przemysleniaPołączenie dyni i koziego sera pokazywałam Wam już robiąc bruchettę z dynią i kozim serem . To genialne połączenie smaków postanowiłam ponownie powtórzyć, dodając tym razem do
nietylkopasta.plZnacie niebieską kukurydzę? Ja o niej dowiedziałam się niedawno, tzn. że jest dostępna w Polsce. Niebieska kukurydza jest produktem bezglutenowym swój kolor zawdzięcza wysokiemu
AZgotuj!Przeglądając jedną z książek kucharskich w mojej biblioteczce, a mianowicie "Kuchnia roślinna dla każdego" Eryka Wałkowicza (recenzja TUTAJ ) zainspirowałam się jednym z zamieszczonych tam przepisów. Mowa
Zdrowie na języku :PJesienna grochówka ze świeżym majerankiem Grochówka to zupa , którą najlepiej smakuje jesienią i zimą . Nie wyobrażam sobie jeść jej latem . Teraz kiedy jesień dopiero nadeszła jest
Ogrodnik w podróżyBędąc na straganie rzuciły mi się w oczy przepiękne pęczki świeżego szczawiu. Nie mogłam im się oprzeć, więc kupiłam aż dwa. Po powrocie do domu stwierdziłam
Moja DelicjaKiedy w jednej z książek Gordona Ramsay’a “Ultimate FIT Food” zobaczyłam przepis na “Sałatkę z grillowanym łososiem, grzybami i soczewicą”
Moja Delicja