Smoothie z awokado i szpinaku to bardzo zielony i bardzo zdrowy koktajl. Dostarcza nam ogrom witamin, minerałów, a dodatkowo oczyszcza nasz organizm. Taki koktajl możecie wypić
Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!ananasem / Smoothie z ananasem w wersji light 18. Koktajl gruszkowy bez cukru 19. Koktajl marchwiowo-owocowy 20. koktajl Shrek 21. koktajl malinowy. na mleku owsianym 22. Mango lassi 23. Fit koktajl z banana i mandarynki 24. Koktajl z papai i wody kokosowej 25. Mleczny koktajl z porzeczkami 26. koktajl z czarnej porzeczki 27. Koktajl z rukoli i kiełków
Damsko-męskie spojrzenie na kuchnięKochani dziś bardzo szybki przepis na szparagi w szynce parmeńskiej, które smakują wyjątkowo. Są pyszne, chrupiące rozpływają się w ustach. Składniki 1 pęczek szparagów 100g szynki
Kulinarne pyszności Molkimięs o różnych smakach i teksturze: od chrupiącej sałaty i wysmażonego (wypieczonego) boczku, po kremowe awokado i delikatne jajko. Do tego prosty sos na bazie jogurtu. W wersji fit – zrób sałatkę bez boczku. Zobacz przepis Wtorek: Sałatka z kozim serem i granatem Niezwykle prosta sałatka, która świetnie sprawdza się w roli lekkiego lanczu, ale idealnie nadaje się
Niedzielny kucharzWaszej kuchni - zajrzyjcie na Ceneo- KLIK! Zapraszam do polubienia mojej strony na Facebooku oraz śledzenia na Instagramie Możecie też dołączyć do grupy Kuchenne FIT Rewelacje , gdzie znajdziecie mnóstwo inspiracji na zdrowe jedzonko
Moje Kuchenne Rewelacjeziołami. W prostocie siła! Natomiast jeśli chcecie coś na większy głód, to śmiało dodajcie do potrawy rybę, ser czy mięso. Będzie pasować wszystko co lubicie. 160 g Sonko Fit Lunch z kaszą gryczaną, orkiszową, kuskus, czerwoną soczewicą, marchewką i cuknią pęczek młodych marchewek 2 łyżki masła klarowanego pęczek ziół (użyłam natki pietruszki, bazylii i szczypiorku) sól i pieprz
Mienta blogPrzepis pochodzi z gotowania żywo z Martą Hennig z bloga Codziennie fit 🙂 Składniki: 1 filet z kurczaka 1/2 papryki 1 cebula 3 ząbki czosnku 1/2 średniej cukinii 2 garście … Czytaj dalej Makaron w sosie curry Marty Hennig
czarrna od kuchniSmoothie ze szpinaku i jarmużu to zdrowy pełny witamin i mikro oraz makroelementów koktajl. Napój ten świetnie oczyszcza nasz organizm i dostarcza niezbędnych składników. Pamiętajcie, ze
Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!Po długim siedzeniu w domu czas na zmianę, przygotowanie do lata. Dziś mam dla Was zielony koktajl odchudzający z pokrzywą. Mój został przygotowany w proporcjach, które
Kulinarne pyszności MolkiSiedząc w domu trzeba liczyć kalorie, przygotowałam dietetyczną pierś z kurczaka wędzoną, bez konserwantów. Wędzona pierś, która nadaje się na kanapkę, świetnie sprawdzi się jako składnik
Kulinarne pyszności MolkiPrzepis pochodzi z bloga Codziennie fit, a raczej z gotowania na żywo z Martą Hennig 🙂 Polecam jej live na piątkowe wieczory 🙂 Składniki: ok. 300 g dyni 1 filet … Czytaj dalej Curry Marty Hennig
czarrna od kuchniwęglowodany - 46 g, - błonnik - 11 g. Zapraszam do polubienia mojej strony na Facebooku oraz śledzenia na Instagramie Możecie też dołączyć do grupy Kuchenne FIT Rewelacje , gdzie znajdziecie mnóstwo inspiracji na zdrowe jedzonko
Moje Kuchenne Rewelacjeznajdziecie w jednym kęsie. Te proste wiosenne kanapeczki mają w sobie tyle smaku, że grzechem będzie nie spróbować. Śpieszcie się, póki trwa sezon na szparagi :) opakowanie wafli ryżowych Sonko Fit Vege z zielonym groszkiem i jarmużem ok. 200 g naturalnego, gładkiego twarożku 2 łyżki soku z cytryny skórka starta z połowy sparzonej cytryny kilka rzodkiewek pół pęczka szparagów łyżka
Mienta blogminut potrzeba, by przygotować danie, którego smak zostanie z Tobą na długo. Proste dania są najlepsze, prawda? Przepis pochodzi od Pierre’a Franeya z NY Timesa. Chcesz być fit – sprawdź koniecznie przepis na pieczonego kurczaka ze szparagami. Najprostsze szparagi z makaronem – przepis Składniki: Pęczek zielonych szparagów 400 g makaronu tagliatelle albo fettuccini 2 łyżki masła 1/2 szklanki
Niedzielny kucharzgolden-brown stripes on the bottom. Noe operation „quesadilla turning” begins, it is not as hard as it sounds Take a plate big enough for the quesadilla to fit, put it on the pan with quesadilla bottoms up. Put one hand on the plate, hold the pan with the other. Now you have to make a fast move
Martyna Cooks