fit - 16692 przepisów (strona:14/1113)

Zupa krem z pomidorów – szybka pomidorowa FIT 56

min/100°C/obr. 2 , następnie miksujemy 40 s/obr. 5-10, stopniowo zwiększając obroty. 3. Dodajemy wodę, gotujemy 6 min/100°C/obr. 2 . Smacznego! Artykuł Zupa krem z pomidorów – szybka pomidorowa FIT pochodzi z serwisu Be Fit Be Strong

Be Fit Be Strong
Placki z cukinii i ziemniaków FIT 369

porcje ciasta i nakładamy na rozgrzaną patelnię, formując placki (Ø 6-7 cm). Placki smażymy z obu stron. Podajemy bezpośrednio po przygotowaniu. Smacznego! Artykuł Placki z cukinii i ziemniaków FIT pochodzi z serwisu Be Fit Be Strong

Be Fit Be Strong
Jajka zapiekane w awokado FIT 56

mniejsze kawałki. Ser drobno kroimy. Upieczone awokado posypujemy chrupiącym boczkiem, serem, posiekanym szczypiorkiem, solą i pieprzem. Podajemy na ciepło z kiełkami. Smacznego! Artykuł Jajka zapiekane w awokado FIT pochodzi z serwisu Be Fit Be Strong

Be Fit Be Strong
Mini pizze z bakłażana FIT 62

pieprzem, suszonym oregano i posypujemy pozostałą resztą serów. Bakłażany ponownie wkładamy do piekarnika i zapiekamy 10 minut. Wyciągamy, dekorujemy listkami bazylii i podajemy. Smacznego! Artykuł Mini pizze z bakłażana FIT pochodzi z serwisu Be Fit Be Strong

Be Fit Be Strong
Makaron z borówkami i skyrem w 10 minut (3 składniki) FIT 86

stopniowo zwiększając obroty. 3. Ugotowany makaron mieszamy z sosem. Całość możemy udekorować borówkami, skyrem i listkami mięty. Smacznego! Artykuł Makaron z borówkami i skyrem w 10 minut (3 składniki) FIT pochodzi z serwisu Be Fit Be Strong

Be Fit Be Strong
Pęczotto z porem i pieczarkami FIT 64

mieszamy i gotujemy na małym ogniu 20-25 minut pod przykryciem, aż kasza wchłonie cały płyn. Podajemy z posiekaną natką i parmezanem. Smacznego! Artykuł Pęczotto z porem i pieczarkami FIT pochodzi z serwisu Be Fit Be Strong

Be Fit Be Strong
Torator – chłodnik bułgarski z ogórka FIT 52

przegryzła. Przed podaniem chłodnik posypujemy grubo posiekanymi orzechami. Do każdej miski z zupą, wkładamy 1-2 kostki lodu, ozdabiamy koperkiem i dymką. Smacznego! Artykuł Torator – chłodnik bułgarski z ogórka FIT pochodzi z serwisu Be Fit Be Strong

Be Fit Be Strong
Cukinia faszerowana tuńczykiem i ricottą FIT 54

papierem do pieczenia, wierzchy posypujemy bułką tartą. Pieczemy 15 minut w 250 stopniach. Po upieczeniu cukinie odkładamy na 5 minut i podajemy. Smacznego! Artykuł Cukinia faszerowana tuńczykiem i ricottą FIT pochodzi z serwisu Be Fit Be Strong

Be Fit Be Strong
Ciasto z komosy i twarogu z orzechami FIT bez mąki, cukru i tłuszczu 57

przygotowaną masę. Wyrównujemy i na wierzchu delikatnie wbijamy borówki. Pieczemy 25 minut w 160 stopniach, całkowicie studzimy i posypujemy wiórkami. Smacznego! Artykuł Ciasto z komosy i twarogu z orzechami FIT bez mąki, cukru i tłuszczu pochodzi z serwisu Be Fit Be Strong

Be Fit Be Strong
Zupa krem z cukinii z fetą i chorizo FIT 55

bezpośrednio po przygotowaniu z dodatkami. DODATKI: Chorizo podsmażamy na suchej patelni, aż będzie chrupiące, szczypiorek siekamy, a fetę rozkruszamy. Smacznego! Artykuł Zupa krem z cukinii z fetą i chorizo FIT pochodzi z serwisu Be Fit Be Strong

Be Fit Be Strong
Wegańskie gofry z 3 składników FIT 58

nakładamy chochelką i pieczemy przez 7-8 minut, aż się zarumienią i nabiorą chrupkości. Podajemy z ulubionymi owocami i ksylitolem w pudrze. Smacznego! Artykuł Wegańskie gofry z 3 składników FIT pochodzi z serwisu Be Fit Be Strong

Be Fit Be Strong
Błyskawiczne ogórki do obiadu – sałatka z ogórków FIT 72

pełna dodatkową wodą. Tak przygotowane ogórki można podawać już tego samego dnia, a jeszcze lepsze są na następny dzień. Smacznego! Artykuł Błyskawiczne ogórki do obiadu – sałatka z ogórków FIT pochodzi z serwisu Be Fit Be Strong

Be Fit Be Strong
Sałatka z grillowanymi szparagami, jajkiem i orzechami FIT 71

niej układamy zgrillowane szparagi, pokrojone na ćwiartki jajka i posypujemy serem oraz pokruszonymi orzechami. Doprawiamy solą i pieprzem, skrapiamy oliwą. Smacznego! Artykuł Sałatka z grillowanymi szparagami, jajkiem i orzechami FIT pochodzi z serwisu Be Fit Be Strong

Be Fit Be Strong
Pełnoziarniste placki z ricotty z pieczonym rabarbarem FIT 96

ogniu. Placki podajemy ze skyrem i pieczonym rabarbarem. Polewamy syropem, który wytworzył się podczas pieczenia rabarbaru i posypujemy posiekanymi pistacjami. Smacznego! Artykuł Pełnoziarniste placki z ricotty z pieczonym rabarbarem FIT pochodzi z serwisu Be Fit Be Strong

Be Fit Be Strong
Sałatka z truskawkami, awokado i ricottą FIT 69

Następnie na talerzach łyżeczką układamy ricottę i ponownie całość skrapiamy octem lub kremem balsamiczny. Doprawiamy solą i pieprzem, posypujemy ricottą salata. Smacznego! Artykuł Sałatka z truskawkami, awokado i ricottą FIT pochodzi z serwisu Be Fit Be Strong

Be Fit Be Strong