przygotowane desery wstawiamy do piekarnika rozgrzanego do 200°C na 8 minut. Dekorujemy listkami mięty i owocami. Podajemy na ciepło. Smacznego! Artykuł Zapiekany kogel mogel z wanilią i owocami FIT pochodzi z serwisu Just Be Fit Be Strong
Be Fit Be Strongchrupkości. Ricottę blendujemy na „śmietanę” wraz z bananem. Podajemy ze „śmietaną”, wiórkami i owocami. Smacznego! Artykuł Gofry owsiano-kokosowe z borówkami i śmietaną z ricotty FIT pochodzi z serwisu Just Be Fit Be Strong
Be Fit Be Strongpieczemy w 190 stopniach przez 60 minut. Podajemy posypując posiekaną natką pietruszki. Smacznego! Artykuł Steki z kalafiora z pieczonymi ziemniakami Hasselback FIT pochodzi z serwisu Just Be Fit Be Strong
Be Fit Be Strongmin/obr. 3.5 , aż do uzyskania sztywnej piany. Całość rozkładamy do słoiczków. Chwilę schładzamy i podajemy. Smacznego! Artykuł Lekka pianka owocowa FIT pochodzi z serwisu Just Be Fit Be Strong
Be Fit Be Strongpieczemy 45 minut, następnie rękaw otwieramy lub rozrywamy i pieczemy 15 minut w 200 stopniach. Smacznego! Artykuł Jogurtowe ziemniaki pieczone w rękawie FIT pochodzi z serwisu Just Be Fit Be Strong
Be Fit Be Strongspód, posypujemy rozkruszoną fetą i pieczemy przez 30-35 minut. Podajemy z kiełkami rzodkiewki. Smacznego! Artykuł Gryczana tarta z botwinką i ricottą FIT pochodzi z serwisu Just Be Fit Be Strong
Be Fit Be Strongsię zarumienią i nabiorą chrupkości. Podajemy z roztopioną gorzką czekoladą i owocami. Smacznego! Artykuł Orkiszowe gofry na maślance z kawałkami czekolady FIT pochodzi z serwisu Just Be Fit Be Strong
Be Fit Be StrongDoprawiamy solą i pieprzem. Podajemy np. z ryżem, posypane sezamem i z listkami kolendry. Smacznego! Artykuł Polędwiczki wieprzowe po azjatycku ze szparagami FIT pochodzi z serwisu Just Be Fit Be Strong
Be Fit Be Strongmasło, mieszamy 10 s/obr. wsteczne 2.5 , następnie gotujemy 2 min/100°C/obr. wsteczne 0.5. Smacznego! Artykuł Duszona młoda kapusta z koperkiem i marchewką FIT pochodzi z serwisu Just Be Fit Be Strong
Be Fit Be Strongtalerz i są gotowe do spożycia. Podajemy z jogurtem, posypujemy erytrolem i dekorujemy borówkami oraz miętą. Smacznego! Artykuł Pełnoziarniste pierogi z borówkami FIT pochodzi z serwisu Just Be Fit Be Strong
Be Fit Be Strongpiekarnika odstawiamy na 10 minut, następnie wyjmujemy na kratkę kuchenną i odstawiamy do kompletnego wystudzenia. Smacznego! Artykuł Razowe ciasto ucierane z borówkami FIT pochodzi z serwisu Just Be Fit Be Strong
Be Fit Be Strongkrótko zagotowujemy. Zupę podajemy z pokrojonymi w ćwiartki jajkami na twardo i posypujemy koperkiem. Smacznego! Artykuł Zupa z botwinki – rodzinny przepis FIT pochodzi z serwisu Just Be Fit Be Strong
Be Fit Be Strongpapierem do pieczenia i zapiekamy 10 minut. Podajemy z młodymi ziemniaczkami, jogurtem, koperkiem i ogórkiem małosolnym. Smacznego! Artykuł Roladki schabowe ze szparagami FIT pochodzi z serwisu Just Be Fit Be Strong
Be Fit Be StrongSmażymy przez 3 min, przewracamy i smażymy przez 1-2 min. Podajemy polane np. syropem klonowym. Smacznego! Artykuł Pełnoziarniste placki z borówkami FIT pochodzi z serwisu Just Be Fit Be Strong
Be Fit Be Strongwierzch układamy czubki szparagów oraz posypujemy pozostałym parmezanem. Pieczemy 20 minut i podajemy. Smacznego! Artykuł Frittata z kurczakiem i szparagami FIT pochodzi z serwisu Just Be Fit Be Strong
Be Fit Be Strong