pieczemy na środkowej szynie w 220 stopniach przez 15-20 minut. Podajemy np. z miażdżonymi ziemniakami i buraczkami. Smacznego! Artykuł Pieczone kotleciki Szu Szu z miażdżonymi młodymi ziemniakami FIT pochodzi z serwisu Be Fit Be Strong
Be Fit Be Strongpieczemy 30 minut, a następnie zwiększamy temperaturę do 180 stopni i pieczemy 20 minut. Kroimy i podajemy po ostudzeniu. Smacznego! Artykuł Pełnoziarniste ciasto drożdżowe z truskawkami i migdałową kruszonką FIT pochodzi z serwisu Be Fit Be Strong
Be Fit Be Strongkoperek. Całość dokładnie mieszamy, doprawiamy i dodajemy sok z cytryny, schładzamy. Podajemy z sadzonym jajkiem, ugotowanymi młodymi ziemniakami i koperkiem/szczypiorkiem. Smacznego! Artykuł Chłodnik litewski na bogato z jajkiem sadzonym FIT pochodzi z serwisu Be Fit Be Strong
Be Fit Be Strongsłoiczków. Chwilę schładzamy i podajemy. Pianka jest do zjedzenia od razu, natomiast jeśli ma postać dłużej w lodówce – utrwalcie ją galaretką lub żelatyną. Smacznego! Artykuł Lekka pianka owocowa FIT pochodzi z serwisu Be Fit Be Strong
Be Fit Be Stronggóry, natłuszczamy oliwą za pomocą silikonowego pędzelka i pieczemy w 190 stopniach przez 60 minut. Podajemy posypując posiekaną natką pietruszki. Smacznego! Artykuł Steki z kalafiora z pieczonymi ziemniakami Hasselback FIT pochodzi z serwisu Be Fit Be Strong
Be Fit Be Strongsię zarumienią i nabiorą chrupkości. Ricottę blendujemy na „śmietanę” wraz z bananem. Podajemy ze „śmietaną”, wiórkami i owocami. Smacznego! Artykuł Gofry owsiano-kokosowe z borówkami i śmietaną z ricotty FIT pochodzi z serwisu Be Fit Be Strong
Be Fit Be Strongprzygotowane desery wstawiamy do piekarnika rozgrzanego do 200°C na 8 minut. Dekorujemy listkami mięty i owocami. Podajemy na ciepło. Smacznego! Artykuł Zapiekany kogel mogel z wanilią i owocami FIT pochodzi z serwisu Be Fit Be Strong
Be Fit Be StrongC/obr. 1 . Dodajemy pomidory, cukier, sól, pieprz, chili, bazylię i tymianek, gotujemy 10 min/100°C/obr. 2 . Smacznego! Artykuł Pulpety z indyka nadziane mozzarellą z sosem marinara i pieczonymi szparagami FIT pochodzi z serwisu Be Fit Be Strong
Be Fit Be Strongprzyprawy. Tak przygotowaną masę przekładamy na spód, posypujemy rozkruszoną fetą i pieczemy przez 30-35 minut. Podajemy z kiełkami rzodkiewki. Smacznego! Artykuł Gryczana tarta z botwinką i ricottą FIT pochodzi z serwisu Be Fit Be Strong
Be Fit Be Strongrękawie. Wstawiamy do nagrzanego piekarnika i pieczemy 45 minut, następnie rękaw otwieramy lub rozrywamy i pieczemy 15 minut w 200 stopniach. Smacznego! Artykuł Jogurtowe ziemniaki pieczone w rękawie FIT pochodzi z serwisu Be Fit Be Strong
Be Fit Be Strongnaczynia miksującego dodajemy sól, pieprz i masło, mieszamy 10 s/obr. wsteczne 2.5 , następnie gotujemy 2 min/100°C/obr. wsteczne 0.5. Smacznego! Artykuł Duszona młoda kapusta z koperkiem i marchewką FIT pochodzi z serwisu Be Fit Be Strong
Be Fit Be Strongśrednim ogniu przez około 10 minut. Doprawiamy solą i pieprzem. Podajemy np. z ryżem, posypane sezamem i z listkami kolendry. Smacznego! Artykuł Polędwiczki wieprzowe po azjatycku ze szparagami FIT pochodzi z serwisu Be Fit Be Strong
Be Fit Be Strongnakładamy chochelką i pieczemy przez 7 minut, aż się zarumienią i nabiorą chrupkości. Podajemy z roztopioną gorzką czekoladą i owocami. Smacznego! Artykuł Orkiszowe gofry na maślance z kawałkami czekolady FIT pochodzi z serwisu Be Fit Be Strong
Be Fit Be Strongminuty. Wyławiamy łyżką cedzakową na talerz i są gotowe do spożycia. Podajemy z jogurtem, posypujemy erytrolem i dekorujemy borówkami oraz miętą. Smacznego! Artykuł Pełnoziarniste pierogi z borówkami FIT pochodzi z serwisu Be Fit Be Strong
Be Fit Be Strongpatyki do szaszłyków nabijamy ciasno kolejno mięso, cebulę, boczek, paprykę oraz pieczarki. Pieczemy w temperaturze 200 stopni przez około 30-35 minut. Smacznego! Artykuł Pieczone szaszłyki z piersi indyka FIT pochodzi z serwisu Be Fit Be Strong
Be Fit Be Strong