fit - 16692 przepisów (strona:16/1113)

Frittata z kurczakiem i szparagami FIT 69

pieprzem. Całość wylewamy do formy i rozprowadzamy, a na wierzch układamy czubki szparagów oraz posypujemy pozostałym parmezanem. Pieczemy 20 minut i podajemy. Smacznego! Artykuł Frittata z kurczakiem i szparagami FIT pochodzi z serwisu Be Fit Be Strong

Be Fit Be Strong
Roladki schabowe ze szparagami FIT 77

koloru. Następnie przekładamy je na blachę wyłożoną papierem do pieczenia i zapiekamy 10 minut. Podajemy z młodymi ziemniaczkami, jogurtem, koperkiem i ogórkiem małosolnym. Smacznego! Artykuł Roladki schabowe ze szparagami FIT pochodzi z serwisu Be Fit Be Strong

Be Fit Be Strong
Pełnoziarniste placki z borówkami FIT 65

zgodnie z zasadą 1 łyżka = 1 placek. Smażymy przez 3 min, przewracamy i smażymy przez 1-2 min. Podajemy polane np. syropem klonowym. Smacznego! Artykuł Pełnoziarniste placki z borówkami FIT pochodzi z serwisu Be Fit Be Strong

Be Fit Be Strong
Zupa z botwinki – rodzinny przepis FIT 57

zupy, po czym mieszamy, dodajemy do garnka i krótko zagotowujemy. Zupę podajemy z pokrojonymi w ćwiartki jajkami na twardo i posypujemy koperkiem. Smacznego! Artykuł Zupa z botwinki – rodzinny przepis FIT pochodzi z serwisu Be Fit Be Strong

Be Fit Be Strong
Razowe ciasto ucierane z borówkami FIT 55

środek będzie suchy. Po wyjęciu z piekarnika odstawiamy na 10 minut, następnie wyjmujemy na kratkę kuchenną i odstawiamy do kompletnego wystudzenia. Smacznego! Artykuł Razowe ciasto ucierane z borówkami FIT pochodzi z serwisu Be Fit Be Strong

Be Fit Be Strong
Razowa tarta rustykalna – galette z rabarbarem FIT 63

dociskamy (podnosząc papier do pieczenia). Ciasto wkładamy do piekarnika i pieczemy 25 minut. Studzimy i przed podaniem posypujemy erytrolem w pudrze. Smacznego! Artykuł Razowa tarta rustykalna – galette z rabarbarem FIT pochodzi z serwisu Be Fit Be Strong

Be Fit Be Strong
Zielona szakszuka na szpinaku z papryką FIT 76

kroimy paprykę i na koniec smażenia dodajemy ją wraz z pokruszonym twarogiem lub fetą na patelnię. Doprawiamy i podajemy z pieczywem. Smacznego! Artykuł Zielona szakszuka na szpinaku z papryką FIT pochodzi z serwisu Be Fit Be Strong

Be Fit Be Strong
Pad Thai z krewetkami i kurczakiem FIT 55

paski dymkę i całość mieszamy. Od razu podajemy z ćwiartką limonki, posiekaną dymką, kiełkami, podsmażonymi pieczarkami i płatkami chili. Smacznego! Artykuł Pad Thai z krewetkami i kurczakiem FIT pochodzi z serwisu Be Fit Be Strong

Be Fit Be Strong
Podhalańskie moskole z jogurtem i łososiem FIT 61

każdej strony. Moskole odsączyć z nadmiaru tłuszczu na talerzu wyłożonym papierowym ręcznikiem. Podajemy z jogurtem, łososiem i koperkiem. Smacznego! Artykuł Podhalańskie moskole z jogurtem i łososiem FIT pochodzi z serwisu Just Be Fit Be Strong

Be Fit Be Strong
Makaron Mie z wieprzowiną i pastą curry FIT 79

curry i ugotowane na parze warzywa przekładamy do głębokich misek, dodajemy zrumienioną wieprzowinę, mieszamy. Dekorujemy mieszanką orzechów, kolendry i cebulki. Smacznego! Artykuł Makaron Mie z wieprzowiną i pastą curry FIT pochodzi z serwisu Just Be Fit Be Strong

Be Fit Be Strong
Żytnie racuchy drożdżowe z jabłkami FIT 73

pozostawiamy na 20 min do wyrośnięcia. Ciasto nabieramy łyżką i smażymy na rozgrzanej patelni z obu stron. Posypujemy erytrolem w pudrze. Smacznego! Artykuł Żytnie racuchy drożdżowe z jabłkami FIT pochodzi z serwisu Just Be Fit Be Strong

Be Fit Be Strong
Hot dogi w cieście drożdżowym – roll dogi 94

Słów braknie, by opisać jak dobry to jest przepis! Niestety nie jest „FIT”, ale dietetycy to też ludzie, pamiętajcie! Pierwszy raz jadłam te hot-dogi na parapetówce u mojej koleżanki i byłam pod ogromnym wrażeniem. Od razu wzięłam od niej przepis, lecz problem tkwił w tym, że był on na Thermomix, którego wtedy nie posiadałam. Okazało się(...)blasze do pieczenia, smarujemy roztrzepanym jajkiem i posypujemy sezamem. 7. Pieczemy 8-10 min. Smacznego! Artykuł Hot dogi w cieście drożdżowym – roll dogi pochodzi z serwisu Just Be Fit Be Strong

Be Fit Be Strong
Zupa krem z pomidorów – szybka pomidorowa FIT 141

min/100°C/obr. 2 , następnie miksujemy 40 s/obr. 5-10, stopniowo zwiększając obroty. 3. Dodajemy wodę, gotujemy 6 min/100°C/obr. 2 . Smacznego! Artykuł Zupa krem z pomidorów – szybka pomidorowa FIT pochodzi z serwisu Just Be Fit Be Strong

Be Fit Be Strong
Placki z cukinii i ziemniaków FIT 97

porcje ciasta i nakładamy na rozgrzaną patelnię, formując placki (Ø 6-7 cm). Placki smażymy z obu stron. Podajemy bezpośrednio po przygotowaniu. Smacznego! Artykuł Placki z cukinii i ziemniaków FIT pochodzi z serwisu Just Be Fit Be Strong

Be Fit Be Strong
Jajka zapiekane w awokado FIT 108

mniejsze kawałki. Ser drobno kroimy. Upieczone awokado posypujemy chrupiącym boczkiem, serem, posiekanym szczypiorkiem, solą i pieprzem. Podajemy na ciepło z kiełkami. Smacznego! Artykuł Jajka zapiekane w awokado FIT pochodzi z serwisu Just Be Fit Be Strong

Be Fit Be Strong