przygotowane desery wstawiamy do piekarnika rozgrzanego do 200°C na 8 minut. Dekorujemy listkami mięty i owocami. Podajemy na ciepło. Smacznego! Artykuł Zapiekany kogel mogel z wanilią i owocami FIT pochodzi z serwisu Be Fit Be Strong
Be Fit Be StrongC/obr. 1 . Dodajemy pomidory, cukier, sól, pieprz, chili, bazylię i tymianek, gotujemy 10 min/100°C/obr. 2 . Smacznego! Artykuł Pulpety z indyka nadziane mozzarellą z sosem marinara i pieczonymi szparagami FIT pochodzi z serwisu Be Fit Be Strong
Be Fit Be Strongprzyprawy. Tak przygotowaną masę przekładamy na spód, posypujemy rozkruszoną fetą i pieczemy przez 30-35 minut. Podajemy z kiełkami rzodkiewki. Smacznego! Artykuł Gryczana tarta z botwinką i ricottą FIT pochodzi z serwisu Be Fit Be Strong
Be Fit Be Strongrękawie. Wstawiamy do nagrzanego piekarnika i pieczemy 45 minut, następnie rękaw otwieramy lub rozrywamy i pieczemy 15 minut w 200 stopniach. Smacznego! Artykuł Jogurtowe ziemniaki pieczone w rękawie FIT pochodzi z serwisu Be Fit Be Strong
Be Fit Be Strongnaczynia miksującego dodajemy sól, pieprz i masło, mieszamy 10 s/obr. wsteczne 2.5 , następnie gotujemy 2 min/100°C/obr. wsteczne 0.5. Smacznego! Artykuł Duszona młoda kapusta z koperkiem i marchewką FIT pochodzi z serwisu Be Fit Be Strong
Be Fit Be Strongśrednim ogniu przez około 10 minut. Doprawiamy solą i pieprzem. Podajemy np. z ryżem, posypane sezamem i z listkami kolendry. Smacznego! Artykuł Polędwiczki wieprzowe po azjatycku ze szparagami FIT pochodzi z serwisu Be Fit Be Strong
Be Fit Be Strongnakładamy chochelką i pieczemy przez 7 minut, aż się zarumienią i nabiorą chrupkości. Podajemy z roztopioną gorzką czekoladą i owocami. Smacznego! Artykuł Orkiszowe gofry na maślance z kawałkami czekolady FIT pochodzi z serwisu Be Fit Be Strong
Be Fit Be Strongminuty. Wyławiamy łyżką cedzakową na talerz i są gotowe do spożycia. Podajemy z jogurtem, posypujemy erytrolem i dekorujemy borówkami oraz miętą. Smacznego! Artykuł Pełnoziarniste pierogi z borówkami FIT pochodzi z serwisu Be Fit Be Strong
Be Fit Be Strongpatyki do szaszłyków nabijamy ciasno kolejno mięso, cebulę, boczek, paprykę oraz pieczarki. Pieczemy w temperaturze 200 stopni przez około 30-35 minut. Smacznego! Artykuł Pieczone szaszłyki z piersi indyka FIT pochodzi z serwisu Be Fit Be Strong
Be Fit Be Strongpieprzem. Całość wylewamy do formy i rozprowadzamy, a na wierzch układamy czubki szparagów oraz posypujemy pozostałym parmezanem. Pieczemy 20 minut i podajemy. Smacznego! Artykuł Frittata z kurczakiem i szparagami FIT pochodzi z serwisu Be Fit Be Strong
Be Fit Be Strongkoloru. Następnie przekładamy je na blachę wyłożoną papierem do pieczenia i zapiekamy 10 minut. Podajemy z młodymi ziemniaczkami, jogurtem, koperkiem i ogórkiem małosolnym. Smacznego! Artykuł Roladki schabowe ze szparagami FIT pochodzi z serwisu Be Fit Be Strong
Be Fit Be Strongzgodnie z zasadą 1 łyżka = 1 placek. Smażymy przez 3 min, przewracamy i smażymy przez 1-2 min. Podajemy polane np. syropem klonowym. Smacznego! Artykuł Pełnoziarniste placki z borówkami FIT pochodzi z serwisu Be Fit Be Strong
Be Fit Be Strongzupy, po czym mieszamy, dodajemy do garnka i krótko zagotowujemy. Zupę podajemy z pokrojonymi w ćwiartki jajkami na twardo i posypujemy koperkiem. Smacznego! Artykuł Zupa z botwinki – rodzinny przepis FIT pochodzi z serwisu Be Fit Be Strong
Be Fit Be Strongśrodek będzie suchy. Po wyjęciu z piekarnika odstawiamy na 10 minut, następnie wyjmujemy na kratkę kuchenną i odstawiamy do kompletnego wystudzenia. Smacznego! Artykuł Razowe ciasto ucierane z borówkami FIT pochodzi z serwisu Be Fit Be Strong
Be Fit Be Strongdociskamy (podnosząc papier do pieczenia). Ciasto wkładamy do piekarnika i pieczemy 25 minut. Studzimy i przed podaniem posypujemy erytrolem w pudrze. Smacznego! Artykuł Razowa tarta rustykalna – galette z rabarbarem FIT pochodzi z serwisu Be Fit Be Strong
Be Fit Be Strong