fit - 17070 przepisów (strona:17/1138)

Zielona szakszuka na szpinaku z papryką FIT 83

kroimy paprykę i na koniec smażenia dodajemy ją wraz z pokruszonym twarogiem lub fetą na patelnię. Doprawiamy i podajemy z pieczywem. Smacznego! Artykuł Zielona szakszuka na szpinaku z papryką FIT pochodzi z serwisu Be Fit Be Strong

Be Fit Be Strong
Pad Thai z krewetkami i kurczakiem FIT 63

paski dymkę i całość mieszamy. Od razu podajemy z ćwiartką limonki, posiekaną dymką, kiełkami, podsmażonymi pieczarkami i płatkami chili. Smacznego! Artykuł Pad Thai z krewetkami i kurczakiem FIT pochodzi z serwisu Be Fit Be Strong

Be Fit Be Strong
Podhalańskie moskole z jogurtem i łososiem FIT 67

każdej strony. Moskole odsączyć z nadmiaru tłuszczu na talerzu wyłożonym papierowym ręcznikiem. Podajemy z jogurtem, łososiem i koperkiem. Smacznego! Artykuł Podhalańskie moskole z jogurtem i łososiem FIT pochodzi z serwisu Just Be Fit Be Strong

Be Fit Be Strong
Makaron Mie z wieprzowiną i pastą curry FIT 87

curry i ugotowane na parze warzywa przekładamy do głębokich misek, dodajemy zrumienioną wieprzowinę, mieszamy. Dekorujemy mieszanką orzechów, kolendry i cebulki. Smacznego! Artykuł Makaron Mie z wieprzowiną i pastą curry FIT pochodzi z serwisu Just Be Fit Be Strong

Be Fit Be Strong
Żytnie racuchy drożdżowe z jabłkami FIT 79

pozostawiamy na 20 min do wyrośnięcia. Ciasto nabieramy łyżką i smażymy na rozgrzanej patelni z obu stron. Posypujemy erytrolem w pudrze. Smacznego! Artykuł Żytnie racuchy drożdżowe z jabłkami FIT pochodzi z serwisu Just Be Fit Be Strong

Be Fit Be Strong
Hot dogi w cieście drożdżowym – roll dogi 100

Słów braknie, by opisać jak dobry to jest przepis! Niestety nie jest „FIT”, ale dietetycy to też ludzie, pamiętajcie! Pierwszy raz jadłam te hot-dogi na parapetówce u mojej koleżanki i byłam pod ogromnym wrażeniem. Od razu wzięłam od niej przepis, lecz problem tkwił w tym, że był on na Thermomix, którego wtedy nie posiadałam. Okazało się(...)blasze do pieczenia, smarujemy roztrzepanym jajkiem i posypujemy sezamem. 7. Pieczemy 8-10 min. Smacznego! Artykuł Hot dogi w cieście drożdżowym – roll dogi pochodzi z serwisu Just Be Fit Be Strong

Be Fit Be Strong
Zupa krem z pomidorów – szybka pomidorowa FIT 150

min/100°C/obr. 2 , następnie miksujemy 40 s/obr. 5-10, stopniowo zwiększając obroty. 3. Dodajemy wodę, gotujemy 6 min/100°C/obr. 2 . Smacznego! Artykuł Zupa krem z pomidorów – szybka pomidorowa FIT pochodzi z serwisu Just Be Fit Be Strong

Be Fit Be Strong
Placki z cukinii i ziemniaków FIT 104

porcje ciasta i nakładamy na rozgrzaną patelnię, formując placki (Ø 6-7 cm). Placki smażymy z obu stron. Podajemy bezpośrednio po przygotowaniu. Smacznego! Artykuł Placki z cukinii i ziemniaków FIT pochodzi z serwisu Just Be Fit Be Strong

Be Fit Be Strong
Jajka zapiekane w awokado FIT 114

mniejsze kawałki. Ser drobno kroimy. Upieczone awokado posypujemy chrupiącym boczkiem, serem, posiekanym szczypiorkiem, solą i pieprzem. Podajemy na ciepło z kiełkami. Smacznego! Artykuł Jajka zapiekane w awokado FIT pochodzi z serwisu Just Be Fit Be Strong

Be Fit Be Strong
Makaron z borówkami i skyrem w 10 minut (3 składniki) FIT 82

stopniowo zwiększając obroty. 3. Ugotowany makaron mieszamy z sosem. Całość możemy udekorować borówkami, skyrem i listkami mięty. Smacznego! Artykuł Makaron z borówkami i skyrem w 10 minut (3 składniki) FIT pochodzi z serwisu Just Be Fit Be Strong

Be Fit Be Strong
Pęczotto z porem i pieczarkami FIT 80

mieszamy i gotujemy na małym ogniu 20-25 minut pod przykryciem, aż kasza wchłonie cały płyn. Podajemy z posiekaną natką i parmezanem. Smacznego! Artykuł Pęczotto z porem i pieczarkami FIT pochodzi z serwisu Just Be Fit Be Strong

Be Fit Be Strong
Torator – chłodnik bułgarski z ogórka FIT 79

Przed podaniem chłodnik posypujemy grubo posiekanymi orzechami. Do każdej miski z zupą, wkładamy 1-2 kostki lodu, ozdabiamy koperkiem i dymką. Smacznego! Artykuł Torator – chłodnik bułgarski z ogórka FIT pochodzi z serwisu Just Be Fit Be Strong

Be Fit Be Strong
Cukinia faszerowana tuńczykiem i ricottą FIT 106

papierem do pieczenia, wierzchy posypujemy bułką tartą. Pieczemy 15 minut w 250 stopniach. Po upieczeniu cukinie odkładamy na 5 minut i podajemy. Smacznego! Artykuł Cukinia faszerowana tuńczykiem i ricottą FIT pochodzi z serwisu Just Be Fit Be Strong

Be Fit Be Strong
Ciasto z komosy i twarogu z orzechami FIT bez mąki, cukru i tłuszczu 96

przygotowaną masę. Wyrównujemy i na wierzchu delikatnie wbijamy borówki. Pieczemy 25 minut w 160 stopniach, całkowicie studzimy i posypujemy wiórkami. Smacznego! Artykuł Ciasto z komosy i twarogu z orzechami FIT bez mąki, cukru i tłuszczu pochodzi z serwisu Just Be Fit Be Strong

Be Fit Be Strong
Zupa krem z cukinii z fetą i chorizo FIT 182

bezpośrednio po przygotowaniu z dodatkami. DODATKI: Chorizo podsmażamy na suchej patelni, aż będzie chrupiące, szczypiorek siekamy, a fetę rozkruszamy. Smacznego! Artykuł Zupa krem z cukinii z fetą i chorizo FIT pochodzi z serwisu Just Be Fit Be Strong

Be Fit Be Strong

Proponowane wyszukiwania