Przepis na : obiad
Cukinii wciąż jest mnóstwo i długo jeszcze będzie. Pojawia się więc na moim stole w wielu postaciach. Ciasto do użycia tej cukinii jest ostre w smaku i chrupiące. Sama cukinia nie zamienia się w breję, ale zachowuje naturalną dla siebie konsystencję i również chrupie ;) Fantastycznie smakuje polana słodko - kwaśnym sosem chilli! Mniam! CUKINIA PANIEROWANA W CIEŚCIE Z PIEPRZEM CAYENNE Składniki: - 5 łyżek mąki kukurydzianej - 1 łyżeczka soli - szczypta pieprzu cayenne - 150 mililitrów wody - 1 kilogram cukini... czytaj dalej...
Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dieta odmładzająca dr Gayelorda Hausera to dieta przede wszystkim oparta na sokach ze świeżych warzyw oraz owoców.
Czytaj dalej...