Zapiekanki z awokado, łososiem i serem pleśniowym

Zapiekanki z awokado, łososiem i serem pleśniowym

Zapiekanki z awokado, łososiem i serem pleśniowym

Ostatnio dzieliłam się z Wami klasycznymi  zapiekankami z szynką i pieczarkami , więc dziś dla odmiany zapiekanki odrobinę zdrowsze. Osobiście uwielbiam połączenie awokado, sera z niebieską pleśnią i wędzonego łososia. Zestawienie o intensywnym zapachu, ale za to jakie pyszne! ;-) Składniki (4 porcje) -2 półbagietki graham -1 dojrzałe awokado -opakowanie sera pleśniowego typu lazur (ok. 125 g) -100 g wędzonego łososia -100 g tartego żółtego sera -pieprz Przygotowanie Bułki rozkroić wzdłóż. Każdą posmarować ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Zielona Kuchnia

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.