Paprykowe kiełbaski w cieście francuskim
Paprykowe kiełbaski w cieście francuskim
Ciasto francuskie - chociaż dość tłuste - jest świetnym sposobem na szybką i sycącą przekąskę. Neutralne w smaku pozwala na przygotowanie potraw zarówno na słono, jak i na słodko. Dzisiaj proponuję pieczone kiełbaski, które nadają się zaróno do podania na ciepło, jak i do zapakowania "na wynos" w wersji ostudzonej. Składniki (4 porcje) -opakowanie ciasta francuskiego -8 paprykowych kiełbasek (np. frankfurterki lub półsurowe wieprzowe) -2-3 łyżki musztardy -żółty tarty ser Przygotowanie Ciasto francuskie posmarować... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Zielona Kuchnia
Autor
Zuza
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
tarta, ciasto, ciasto francuskie, francuskie, przekąski, przekąska, przystawki, kiełbasa, szybkie ciasto
Inne przepisy z Zielona Kuchnia
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję