Jajeczna pasta kanapkowa z tuńczykiem i suszoną cebulką

Jajeczna pasta kanapkowa z tuńczykiem i suszoną cebulką

Jajeczna pasta kanapkowa z tuńczykiem i suszoną cebulką

Powracam po małej przerwie z pyszną i delikatną pastą kanapkową. Szybka w przygotowaniu może także posłużyć jako dip do warzyw.  Składniki  -6 jajek -puszka tuńczyka (ok. 150-170 g) -5 łyżki keczupu -2 łyżki suszonej prażonej cebulki -3 łyżki majonezu -sól, pieprz -opcjonalnie: kilka kropli sosu tabasco lub piri piri Przygotowanie Jajka ugotować na twardo, ostudzić. Tuńczyka odsączyć i umieścić w misce. Dodać pokrojone jajka, sebulkę, keczup i majonez. Doprawić solą i pieprzem, opcjonalnie dodać ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Zielona Kuchnia

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.