Szpinak z mozarellą i pomidorem do naleśników

Szpinak z mozarellą i pomidorem do naleśników

Szpinak z mozarellą i pomidorem do naleśników

Przepis na : obiad

Smaczny, pożywny i lekki wege obiadek lub lunch do pracy.  Naleśniki z farszem szpinakowym z mozarellą i pomidorem doskonale smakują z dipem czosnkowo-chrzanowym .  Sam farsz jest prosty w wykonaniu.  Całe danie jest trochę czasochłonne, a zwłaszcza smażenie naleśników.  Ale smak wart jest zachodu😊 Składniki: 1 opakowanie mrożonego szpinaku - ja najchętniej używam całych liści 1 niewielka cebulka 1 kulka mozarelli 1 średni pomidor 1 ząbek czosnku 2 łyżki oleju sól, pieprz Na patelni rozgrz... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Ze smakiem bez glutenu

Autor

Lilu

Pasjonatka eksperymentów kulinarnych z powodzeniem testowanych na mężu i córce. Oboje dzielnie znoszą kolejne testy smaków:-)
Moim obszarem jest kuchnia bezglutenowa. Stawiam na przepisy proste, szybkie i łatwe w wykonaniu ale jednocześnie dające radość podniebieniu.
Pozdrawiam:-)

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

naleśniki, bezglutenowe, naleśnik, dipy, szpinak, do pracy, kolacja, obiad, obiad na szybko, szybki obiad, szybka kolacja, zdrowe obiady

Inne przepisy z Ze smakiem bez glutenu

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.