Pudding z komosy ryżowej

Pudding z komosy ryżowej

Pudding z komosy ryżowej

Przepis na : deser

Składniki (na dwie porcje) - ½ szklanki komosy ryżowej (ok. 90g), - łyżeczka kakao (ok. 5g), - ½ szklanki mleka (ok. 100 ml), - 2 łyżki orzechów laskowych (ok. 20g), - 5 daktyli (ok. 25 g). Sposób przygotowania 1. Komosę ryżową płuczemy i gotujemy ok. 15 min. 2. Ugotowaną komosę ryżową zalewamy mlekiem i odstawiamy pod przykryciem na ok. 15 min. 3. Daktyle moczymy ok. 10 min. i miksujemy na gładką pastę. 4. Komosę ryżową łączymy z kakao i pastą z daktyli. 5. Pudding z komosy obsypujemy orzechami laskowymi. Puddi... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Zdrowe odżywianie w pięciu smakach

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję