Faszerowane tuńczykiem papryki

Faszerowane tuńczykiem papryki

Faszerowane tuńczykiem papryki

Papryka faszerowana i zapiekana w piekarniku, to świetny pomysł na pyszny obiad. Jeżeli mamy mało czasu możemy przygotować je dzień wcześniej a potem do piekarnika i obiad gotowy :) Składniki: - 4 duże czerwone papryki - 100 g sera żółtego - 1 puszka tuńczyka - 1 puszka czerwonej fasoli - 100 g kuskusu - 3 suszone pomidory - szczypta soli, pieprzu i oregano - 1 łyżeczka oliwy Przygotowanie: Paprykom obcinamy góry i wydrążamy. Kuskus zalewamy wrzątkiem (wrzątku tyle, by przykrył kaszę). Gdy woda wsiąknie mies... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Zainspirowana w kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.