Przepis na : obiad
Moja wersja różni się od oryginału, ale to przez to, że uwielbiam, kiedy moje danie jest kolorowe i mocno warzywne! Ostrość dozuje z umiarem, a na stole ląduje chili dla tych, którzy lubią poziom HARD! SKŁADNIKI 80-100 dag mięsa mielonego wołowego (można pomieszać z wieprzowo-wołowym) 1 szt. średniej cebuli 1 szt. papryki czerwonej 1 szt. papryki żółtej 25 dag pieczarek puszka czerwonej fasoli w zalewie 1-2 łyżki przecieru pomidorowego 1 szt. papryki chili lub przyprawa chili pieprz, sól 3 łyżki oleju ser do p... czytaj dalej...
Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...