Ciasteczka z czekoladą i orzechami to klasyk. Idealnie pasują do mleka, ale też świetnie sprawdzą się jako słodka przekąska do kawy czy herbaty. Ich dodatkowym atutem jest to, że możemy przygotować je stosunkowo szybko, jeśli więc zaraz mają wpaść goście, to na pewno zdążycie przygotować coś słodkiego 😉 Ciasteczka z czekoladą i orzechami - przepis Do przygotowania ciasteczek będą Ci potrzebne: 200g mąki owsianej, łyżeczka proszku do pieczenia, 100g masła, 150g ksylitolu, łyżeczka ekstraktu waniliowego,... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Jajka są dosyć bardzo popularnym składnikiem wielu potraw. Wykorzystuje się je przy pieczeniu ciasta, robieniu sosów, placków ziemniaczanych, majonezu, jajecznicy itd
Czytaj dalej...Jajka są bardzo popularne w kuchni ze względu na smak i ilość zastosowań.
Czytaj dalej...