Podczas poszukiwania wyjątkowego przepisu na sernik natrafiłam na taki z dodatkiem dyni. Bardzo zaciekawiło mnie to połączenie;) A, że miałam jeszcze dynię, postanowiłam przepis od razu wypróbować. Okazało się, że w smaku w ogóle nie czuć dyni, jedynie nadaje ona ciastu piękny żółty kolor. Polewa idealnie pasuje - o smaku krówki, lekko ciągnąca... Pycha! Inspiracja Spód: 200g herbatników, 125g masła lub margaryny, szczypta cynamonu. Herbatniki zmielić w blenderze na pył. Dodać ... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...Dziękuję:) Ańdźka dobry to mało powiedziane;):) Pyszny!!Aniu marzenie... Na razie mogę Cię zaprosić na kawę i ciasto jak będziesz w pobliżu:)
nie wiem czy piec w termoobiegu czy grzanie góra dół??:) przepis super.