Fasolka szparagowa z orzechami włoskimi

Fasolka szparagowa z orzechami włoskimi

Fasolka szparagowa z orzechami włoskimi

Przepis na : śniadanie

Mam jeszcze trochę zapasów fasolki szparagowej, czas więc ją dobrze spożytkować:) tym razem przygotowałam bardzo szybką i łatwą sałatkę albo jak kto woli surówkę. Świetnie sprawdzi się jako dodatek do obiadu lub dodatek do śniadania;) Składniki: 400g fasolki szparagowej,  2 łyżki orzechów włoskich,  2 łyżki posiekanej czerwonej cebuli,  2 łyżki natki pietruszki.  Fasolkę umyć, gotować w osolonym wrzątku około 4 minuty. Przełożyć na sito, przelać zimną wodą. Wymieszać z posiekaną... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Z miłości do słodkości

Warto przeczytać

Dieta Pegan - na czym polega?

Dieta Pegan inaczej Paleo-Vegan powstała z połączenia wegańskich zwyczajów i diety paleo, która opiera się na jedzeniu mięsa i ryb. Na czym to polega?

Czytaj dalej...

Dieta na pamięć i koncentrację

Problemy z pamięcią i koncentracją mogą wynikać w szczególności z tego co spożywamy. Podczas wzmożonego wysiłku naszego mózgu, potrzebuje on dużej ilości glukozy, gdyż podczas nauki pracuje on na podwyższonych obrotach.

Czytaj dalej...

Dieta oczyszczająca warzywno-owocowa dr Dąbrowskiej

Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.

Czytaj dalej...

Które orzechy są najzdrowsze?

Małe zestawienie orzechów.

Czytaj dalej...

Autor

czekoladka

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

fasolka szparagowa, fasolka, orzechy, orzechy włoskie, włoska, śniadanie, cebula, sosy, łatwe , śniadania, pietruszka, sałatki, sałatka, surówka, obiad, szybkie sałatki, szybka sałatka, smaczna sałatka, smaczna sałatka, szybka sałatka na śniadanie, sałatka do obiadu, sałatka włoska, szybkie śniadanie, szybka surówka, sos z octu balsamicznego , szybki obiad, obiad na szybko

Inne przepisy z Z miłości do słodkości

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.
ola in the kitchen, 15 kwietnia 2014 01:03:04

Pyszności!

Magda C., 15 kwietnia 2014 23:35:13

Zapachniało wiosną i nowalijkami, mniam!

z miłości do słodkości, 17 kwietnia 2014 13:05:23

Dziękuję;)