Uwielbiam domowe pasztety. Te kupne nijak się mają do tych które przygotujemy w domu. Warto więc poświęcić trochę czasu na ich przygotowanie, by później cieszyć się ich smakiem. Do tego pasztetu dałam sporą ilość natki pietruszki, która fajnie podkręciła jego smak. Składniki: 1,2 kg łopatki wieprzowej 30 dag wątróbki wieprzowej 50 dag boczku wieprzowego 4 marchwie 2 pietruszki 1 cebula 1 jajko 2 bułki czerstwe sól pieprz pęczek natki pietruszki liście laurowe- 5 sztuk ziele ang- 6 ziaren pieprz ziarn... czytaj dalej...
Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dieta odmładzająca dr Gayelorda Hausera to dieta przede wszystkim oparta na sokach ze świeżych warzyw oraz owoców.
Czytaj dalej...