Danie resztkowe, na parze i z piekarnika

Danie resztkowe, na parze i z piekarnika

Danie resztkowe, na parze i z piekarnika

Zostało mi sporo gotowanych na parze jarzynek. Trzeba zrobić czystkę w lodóweczce... Jako, żejarzynki były zimne niemiłosiernie i jako takie nie zachęcały do konsumpcji..to zrobiłam z nich porządek. Zapiekłam. W skład uparowanych warzyw wchodzą -biała kapusta -czerwona kapusta -kalafior -cukinia baby -burak -seler naciowy Pokroiłam wszystko na mniejsze kawałki, włożyłam do brytfanny. Skropiłam oliwą z oliwek. Dodalam rozbełtane jajo oraz tarty parmezan.Seler naciowy. Zapiekłam w 200 stopni, do pół godziny.... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Z Kuchni Do Kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.