Cannelloni w dwóch smakach

Cannelloni w dwóch smakach

Cannelloni w dwóch smakach

Dzisiaj miałem  małe rozdwojenie jaźni - nie mogłem się zdecydować, na jaki farsz do cannelloni mam ochotę. Znalazłem rozwiązanie iście salomonowe - zrobiłem oba farsze i powstało dzisiejsze danie - cannelloni w dwóch smakach z mięsnym farszem pomidorowym i farszem szpinakowym. Trochę trzeba się nad nim napracować, ale danie warte jest polecenia. Do przygotowania dania użyłem: 200 gram mielonego mięsa wołowego, 250 gram mozzarelli, 2 puszek pomidorów, 2 cebul dymek, 6 ząbków czosnku, 100 gram świe... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Wyprawy kulinarne

Warto przeczytać

Dieta south beach – dieta podczas, której możesz jeść deser!

Dieta ta nie polega na zbytecznym głodzeniu się. Osoby na tej diecie mogą jeść nawet desery a zbędne kilogramy i tak lecą w dół.

Czytaj dalej...

Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa

Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!

Czytaj dalej...

Autor

wyprawy kulinarnewyprawy kulinarne

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

cannelloni, mielone, pomidor, zupa pomidorowa, cebula, makaron, makarony, szpinak, czosnek, sosy, susz, mięso, sos pomidorowy, lekka, włoska, mięso mielone, wołowina, makaron ze szpinakiem, dania mięsne, masło czosnek, suszone pomidory, dania z makaronem, sos mięsny, dania makaronowe, sos do makaronu, makaron z patelni, pomidorowa ze świeżych pomidorów, sos do mielonego , makaron smażony, lekkie dania

Inne przepisy z Wyprawy kulinarne

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.