Domowy chrupiący bochenek
Domowy chrupiący bochenek
Od jutra nie musisz chodzić do piekarni i wydawać dużych sum na pieczywo, które nie zawsze smakuje tak jak powinno. Nasze prababcie nie stawały w kolejkach po staropolski, zwykły czy razowy chleb. Zwykle same zagniatały ciasto i wyjmowały z pieca bochenek, który wspaniale smakował. Niestety, później nadeszła era wielkich piekarników,. Teraz jednak znów zależy nam na tym, by jeść smacznie i zdrowe pieczywo. Oczywiście i ... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Wymiar Zdrowia
Autor
WymiarZdrowia
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
chleb, ciasto, dynia, pieczywo, chleb razowy, drożdżowe, mak, chleb na drożdżach , bez pieczenia, ciasta bez pieczenia, ciasto bez pieczenia, ciasto z makiem, ciasto drożdżowe
Inne przepisy z Wymiar Zdrowia
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję