Tatar z łososia z kaparami i świeżą kolendrą

Tatar z łososia z kaparami i świeżą kolendrą

Tatar z łososia z kaparami i świeżą kolendrą

Przepis na : kolacja

Tatar z łososia z kaparami i świeżą kolendrą   Przystawka w sam raz na kolację we dwoje. Jedna z moich ulubionych.Tatar z łososia nie wymaga wielu składników ani pracy, jednakże kluczowa jest świeżość oraz jakość ryby. Należy więc spożyć tatar do paru godzin, przechowując w lodówce przed podaniem.  Zapraszam na inne przepisy na tatar z łososia na moim blogu:   Tatar z łososia z awokado i świeżą kolendrą ; Guacamole z łososiem i limonką ; Życzę smacznego.  Składniki: 250 g świeżego łosos... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Wino Francja Kuchnia

Warto przeczytać

Pomysłowe przepisy na walentynki i nie tylko

Dzień zakochanych jest obchodzony na całym świecie 14 lutego. Nazwa tego święta pochodzi od św. Walentego.

Czytaj dalej...

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.