Przepis na : kolacja
Tatar z łososia z kaparami i świeżą kolendrą Przystawka w sam raz na kolację we dwoje. Jedna z moich ulubionych.Tatar z łososia nie wymaga wielu składników ani pracy, jednakże kluczowa jest świeżość oraz jakość ryby. Należy więc spożyć tatar do paru godzin, przechowując w lodówce przed podaniem. Zapraszam na inne przepisy na tatar z łososia na moim blogu: Tatar z łososia z awokado i świeżą kolendrą ; Guacamole z łososiem i limonką ; Życzę smacznego. Składniki: 250 g świeżego łosos... czytaj dalej...
Dzień zakochanych jest obchodzony na całym świecie 14 lutego. Nazwa tego święta pochodzi od św. Walentego.
Czytaj dalej...Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...