Francuskie paszteciki z mięsem
Francuskie paszteciki z mięsem
Bardzo szybkie i proste do przygotowania paszteciki z mięsa, które pozostało nam np. z rosołu. Znakomite na ciepło i na zimno, idealne do barszczyku czerwonego choć dzieci zjadły od razu z krupnikiem :) Bardzo szybko się je przygotowuje i jeszcze szybciej zjada. opakowanie gotowego ciasta francuskiego mięso gotowane (u mnie udko z kurczaka i kawałek królika) pół cebuli żółtko sól pieprz gałka muszkatołowa czosnek granulowany sezam do posypania (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Mięso obrać z kośc... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Wilczkowy Świat - nasze codzienne gotowanie
Autor
Wilczkowy Świat
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
mięso, paszteciki, francuskie, ciasto z ciasta francuskiego, ciasto francuskie, ciasto, udka , krupnik, królik, rosół, kurczak, ciasto francuskie, jajko, udka z kurczaka, szybkie ciasto, kurczak z czosnkiem, ciasto na zimno, ciasto z białek , mięsa pieczone, proste i szybkie ciasto, proste ciasto, ciasto z bezami, kurczak pieczony, pieczone udka, szybkie ciasto bez pieczenia, ciasto bez pieczenia, ciasta bez pieczenia, bez pieczenia
Inne przepisy z Wilczkowy Świat - nasze codzienne gotowanie
Dodaj komentarz