Przepis na : obiad
Oj ta brukselka. Więcej chyba jej przeciwników co zwolenników. Ale warto powoli się do niej przekonywać, między innymi takimi przepisami jak ten, bo jest super zdrowa. Ocet balsamiczny z dodatkiem cukru dodaje jej delikatnie słodkiego smaku. I ta przypieczona skórka. Pyszna jest! Spróbujcie jej! Ilość porcji: 3-4 porcje Czas przygotowania: 30-45 minut Składniki: brukselka – 500g ocet balsamiczny – 3 łyżki cukier – 2 łyżeczki olej sól, pieprz Przygotowanie: Brukselkę obierz z zewnętrznych li... czytaj dalej...
Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...Nazywam się Ksenia. Jestem studentką dietetyki, która każdą wolną chwilę spędza w kuchni. Założyłam bloga wiecejwarzyw.pl, żeby dzielić się z Wami pomysłami na to jak wprowadzić do codziennego jadłospisu więcej warzyw, o których niestety często zapominamy.