Zupa z mulami, szafranem, papryką żółtą. Czy może być lepsze połączenie. Złota przyprawa którą jest szafran tą przysłowiową kropką nad i zupy. 1 cebula 2 ząbki czosnku 1 por biała część 6 nitek szafranu 1 papryka żółta 1/2 szklanki płatków ryżowych natka pietruszki, szczypiorek 500 ml bulionu warzywnego 500 g mule 100 ml wina białego sól, pieprz czarny i czerwony, olej, papryczka chili kawałek 5 pomidorków koktajlowych Szafran zalewam 100 ml gorącej wody i odstawiam na 30 minut. W... czytaj dalej...
Średnia wieku mieszkańców Grecji, Włoch lub Hiszpanii jest wyższa, dlatego gdyż ich dieta opiera się w szczególności na rybach, warzywach i owocach morza.
Czytaj dalej...Jeśli chcesz dbać o swoje serce powinieneś zacząć stosować się do diety śródziemnomorskiej. Dzięki niej Twoje serce będzie zdrowsze.
Czytaj dalej...