Pyzy nadziewane szpinakiem
Pyzy nadziewane szpinakiem
Nie znam nikogo kto nie lubi okrągłych, puszystych drożdżowych pyzuni. Zrobiłam wersję ze szpinakiem. Bardzo go lubię i w sezonie wiosennym często dodaje go do potraw. Uwielbiam pyzy je na ciepło i na zimno. Nie muszę mieć żadnych dodatków. Jak zrobię za dużo to mrożę je też. pyzy: 250 g mąki pszennej 1/2 łyżeczki soli szczypta cukru 125 ml mleka 1 jajko 10 g masła farsz: 500 g szpinaku 120 g sera feta pieprz, chili olej rzepakowy 1 cebula 2 ząbki czosnku ciasto: Do mis... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu wesoła kuchnia
Autor
wesoła kuchnia
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
ciasto, szpinak, ser feta, ciasto drożdżowe
Inne przepisy z wesoła kuchnia
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję