Pieczona fasolka z parmezanem

Pieczona fasolka z parmezanem

Pieczona fasolka z parmezanem

Szybki obiad z warzywami w roli głównej. Fasolka szparagowa  z piekarnika czemu nie. Jest pyszna, lekko zrumieniona posypana parmezanem. Polecam wegetarianom i nie tylko. Taki obiad prosty na letni obiad. Jest syta, także nie potrzebujemy do niej nic już więcej. Kto chętny zapraszam do zrobienia. 1/2 kg fasolki szparagowej żółtej 1 marchewka 2 ziemniaki duże sól, pieprz papryka słodka, papryka wędzona bazylia, oregano suszone 1 łyżeczka olej rzepakowy 3 łyżki startego parmezanu natka pietruszki estragon, rozmar... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu wesoła kuchnia

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.