Delikatny pasztet z królika do którego dodałam suszone pomidory,w galaretce z żurawiny świeżej. Pasztet jest prosty do zrobienia, a kwaskowa galaretka równoważy słodycz pomidorów suszonych. 70 dkg królika 1 wątróbka królika 1 cebula 1 marchewka kawałek selera i por biała część 2 liście laurowe 2 ziela angielskie 4 ziarna jałowca 10 pomidorów suszonych z oleju 1 garść pestek dyni sól, pieprz oliwa od pomidorów 2 jajka 1 bułka czerstwa 1 szklanka mleka galaretka żurawinowa... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Święta Bożego Narodzeniu tuż tuż.. Tak więc większość z nas zastanawia się co przygotować na świąteczne menu.
Czytaj dalej...Wigilia już niedługo i wiele osób może po raz pierwszy zajęło się jej przygotowywaniem a nie jadą po prostu jak co roku do bliskich. O czym należy pamiętać i dlaczego?
Czytaj dalej...