Składniki: jarmuż (10 dag) pieczarki (10 dag) cebula dymka (1 szt.) czerwona fasola z puszki (3 łyżki) kasza żytnia (3/4 szklanki) woda (2 szklanki) curry sól pieprz ziołowy ostra papryka oliwa z oliwek Czas przygotowania: 30 min Liczba porcji: 1 Przygotowanie: Kaszę wsypujemy do garnka. Zalewamy 2 szklankami wody i gotujemy aż wchłonie całą wodę. Pod koniec gotowania mieszamy, żeby się nie przypaliła. Myjemy i kroimy cebulę oraz pieczarki. Solimy. Smażymy na patelni z rozgrzaną oliwą. Już na początku smażenia... czytaj dalej...
Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...