Barszcz czerwony na sposób azjatycki

Barszcz czerwony na sposób azjatycki

Barszcz czerwony na sposób azjatycki

Gdy człowiek ledwo się trzyma na nogach, a żołądek domaga się jedzenia, dobrym rozwiązaniem jest treściwa i szybka zupa. Ponieważ uwielbiam warzywa strączkowe i buraki czerwone, postanowiłam zrobić ich mix. Do tego trochę wschodnich dodatków i w ostatniej chwili wrzuconych świeżych ziół z własnej doniczkowej uprawy. I oto przepis: Składniki (na 2 porcje): 1/4 szklanki pomarańczowej soczewicy burak czerwony (ok. 15 dag) kawałek imbiru (ok. 2 cm) trawa cytrynowa mleko kokosowe (2 łyżeczki) listki pietruszki nacio... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Weekendy w domu i ogrodzie

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.