Przepis na : obiad
Pierogi z różnymi farszami mogłabym jeść codziennie, byle nie z mięsem i nie ruskie bo te już przejadły mi się na długo, więc metodą prób i błędów szukam całkiem innych doznań smakowych, te z zieloną soczewicą i suszonymi pomidorami to mój hit! Pyszne i idealnie doprawione to propozycja na smakowity obiad. Ciasto: 60 dag mąki tortowej Około 350-400 ml gorącej wody 1 jajko Farsz: 1,5 szklanki zielonej soczewicy 2 cebule 2 ząbki czosnku 1 marchewka 1 pietruszka 3 suszone pomidory z zalewy olejowej 4 łyżk... czytaj dalej...
Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...