Jesiennne muffinki jabłkowo-dyniowe

Jesiennne muffinki jabłkowo-dyniowe

Jesiennne muffinki jabłkowo-dyniowe

Przepis na : deser

  Jesienne wypieki rządzą swoimi prawami, wykorzystujemy dary natury, wypieki nabierają aromatu i koloru jesiennych liści, królują na stołach szarlotki i ciepłe placuszki z dynią, szybkie babeczki takie jak te do filiżanki herbaty z przyjaciółką .  Wilgotne, korzenne i bardzo smaczne. Skusisz się ? Składniki na 16 dużych sztuk: 4 duże jajka 20 dag puree z dyni hokkaido 25 dag mąki pszennej tortowej 12 dag brązowego cukru demerara 1 cukier ze skórką pomarańczową Dr.Oetker 200 ml oleju słonecznikowe... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Wanilia i Kardamon

Warto przeczytać

Dieta jabłkowa

Niezdrowe jedzenie pozostawia w naszym organizmie szkodliwe substancje. Wtedy warto sięgnąć po jabłka!

Czytaj dalej...

Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa

Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.