Empanadas z pieczarkami i oliwkami

Empanadas z pieczarkami i oliwkami

Empanadas z pieczarkami i oliwkami

Przepis na : kolacja

Moja wersja empanadas na drożdżowym ziołowym cieście, w środku nadzienie z pieczarek, delikatnego sera mozzarella, czarnych oliwek i pasty z suszonych pomidorów. Uwielbiam go za łatwość w przygotowaniu i wspaniały smak, idealna propozycja zarówno na ciepło jak i na zimno, do zabrania ze sobą na piknik, smakuje wyśmienicie! Dziękuję marce OLE!  za nadesłane produkty z których mogłam to danie wyczarować. Składniki: Ciasto: 50 dag mąki pszennej+do podsypania 150 ml ciepłego mleka 150 ml ciepłej wody 1 jajk... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Wanilia i Kardamon

Warto przeczytać

Wszystko co powinieneś wiedzieć o idealnym cieście do pizzy

Pizza jest to potrawa z kuchni włoskiej, zwyczajowo używa się ciasta drożdżowego, smaruje sosem pomidorowym i sypie się tartą mozzarellą i ziołami, całość następnie piecze się w nagrzanym mocno piecu.

Czytaj dalej...

Autor

Wanilia i KardamonWanilia i Kardamon

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ciasto, pieczarki, suszone pomidory, pasty, pasta, drożdżowe, pierogi przepis, placki, szynka, pierogi, ciasta drozdzowe, ciasto drożdżowe, szynka gotowana, pieczarki w cieście, pizza , kolacja, pizza przepis, obiad, ciasto na pizze, ciasto na pierogi, pierogi przepis ciasto, ciasto na zimno, pieczarki do obiadu, placek z serem, pieczeń z szynki, pieczona szynka

Inne przepisy z Wanilia i Kardamon

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.