w sosie szpinakowym pulpety drobiowe...

w sosie szpinakowym pulpety drobiowe...

w sosie szpinakowym pulpety drobiowe...

Składniki: woda na wywar 2 litry, mielone z drobiu 70 dag, przyprawa do mielonego mięsa 1/2 opakowania, sól - do smaku,  jajka 2 sztuki, bułka tarta 3/4 szklanki, kasza manna 2 łyżki sos szpinakowy: szpinak 4 pęczki lub 1 opakowanie mrożonego, cebula 1 sztuka, ząbki czosnku 3 sztuki, masło 1 łyżka, kostka rosołowa 1 sztuka, pieprz mielony i sól - do smaku, śmietana 1 łyżka, mąka pszenna 2 łyżki, wywar 4 szklanki Mielone dokładnie wyrobić ręką z jajkami, bułką tartą, kaszą manną, przyprawą do mięsa mielonego... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu W Mojej Kuchni Lubię

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.