pstrąg z piekarnika...

pstrąg z piekarnika...

pstrąg z piekarnika...

Składniki: pstrąg patroszony 2 sztuki większe, kucharek 2 łyżeczki, pieprz cytrynowy 2 łyżeczki, sok z cytryny 2 łyżeczki, masło 2 łyżki, natka pietruszki 1 pęczek pstrągi umyte, osuszone ręcznikiem papierowym, natrzeć z każdej strony kucharkiem do środka pstrągów wsypać pieprz cytrynowy, skropić sokiem z cytryny, włożyć do środka natkę pietruszki, włożyć do naczynia i schować do lodówki na 2 godziny kawałki masełka rozłożyć na pstrągu i w środku, przykryć, piec w nagrzanym piekarniku na 200 C około 25-30 minut, ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu W Mojej Kuchni Lubię

Warto przeczytać

Dieta śródziemnomorska – przepis na długie i zdrowe życie

Średnia wieku mieszkańców Grecji, Włoch lub Hiszpanii jest wyższa, dlatego gdyż ich dieta opiera się w szczególności na rybach, warzywach i owocach morza.

Czytaj dalej...

Dieta Montignaca

Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.

Czytaj dalej...

Dieta Paleo

Jest to dieta opracowana przez dr Lorena Cordaina, według danych statystycznych jedna z najpopularniejszych na tą chwilę.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.