kapusta kiszona na indyku z grzybami suszonymi...

kapusta kiszona na indyku z grzybami suszonymi...

kapusta kiszona na indyku z grzybami suszonymi...

Składniki: smalec 1/4 kostki, mięso gulaszowe z indyka 1,30 kg, cebula 2 sztuki, czosnek 2 ząbki, kostka rosołowa 2 sztuki/grzybowe, kapusta kiszona 1,20 kg, grzyby suszone 3 łyżki/zmielone, papryka ostra mielona 1 łyżeczka, przyprawa do zup i potraw w płynie - do smaku, woda 1 litr na gorącym smalcu zrumienić pokrojone na kostki mięso gulaszowe z indyka dodać pokrojone w kostkę cebule, kostki rosołowe i podsmażać z 5 minut co jakiś czas mieszając dodać pokrojoną drobniej kiszoną kapustę, wsypać grzyby suszone ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu W Mojej Kuchni Lubię

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.