indycze golonki na ostro w curry czerwonym po tajsku...

indycze golonki na ostro w curry czerwonym po tajsku...

indycze golonki na ostro w curry czerwonym po tajsku...

Składniki: 3 sztuki golonki indyka, 4 łyżki olej rzepakowy, 1 duża cebula 1 opakowanie curry czerwone po tajsku Royal Brand, - do smaku maggi, 1 łyżeczka sól morska, 1/2 szklanki śmietana słodka, 3 szklanki woda golonki indycze opłukać i osuszyć na oleju je obsmażyć i dodać połówki cebul pod przykryciem dusić z 40 minut na mniejszym ogniu teraz wsypać przyprawę czerwone curry po tajsku dolać 3 szklanki wody, doprawić maga kucharka i solą, dusić z 30 minut gdy mięs... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu W Mojej Kuchni Lubię

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.