fasolka żółta na sercach kurczaka i szyjkach kaczych...

fasolka żółta na sercach kurczaka i szyjkach kaczych...

fasolka żółta na sercach kurczaka i szyjkach kaczych...

Składniki: 1/2 kg serca kurczaka, 4 sztuki szyje kaczki, 5 litrów woda, 4 sztuki ziele angielskie całe, 2 sztuki liść laurowy, 2 łyżki vegeta, 1 pęczek włoszczyzna, 6 sztuk ziemniaki, 1/2 kg fasolka żółta, 2 łyżeczki papryka ostra, - do smaku maggi, - do smaku śmietanaszyje kaczki i serca kurczaka zagotować w małej ilości wody i tę wodę wylać wlać nową wodę 5 litrów, dodać ziele angielskie, liście laurowe i vegetę gotować do miękkości szyjek i serc - gotowe szyje w... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu W Mojej Kuchni Lubię

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.