Szparagi w bekonie i piersi indyka.

Szparagi w bekonie i piersi indyka.

Szparagi w bekonie i piersi indyka.

Przepis na : obiad

Szparagi od pewnego czasu zaczęły dość często bywać na talerzu u mnie w domu. Tym razem spróbowałam zapiec je w mięsie i wyszły bardzo smaczne. Składniki: filety z indyka - 5 plastrów, kilka szparagów, tak by było po 4-6 sztuk w jednym filecie, 5 plastrów bekonu lub boczku, mały kawałek startego masła, ser żółty starty ( ja miałam 140g), oliwa z oliwek, sól, pieprz. Przygotowanie: F ilety z indyka rozbić na dość cienkie plastry, osolić i popieprzyć. Położyć na nich po plastrze bekonu lub boczku. Szparagi um... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu W kuchni u Moniki

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.