SMAŻONY CAMEMBERT Z SOSEM TZATZIKI.

SMAŻONY CAMEMBERT Z SOSEM TZATZIKI.

SMAŻONY CAMEMBERT Z SOSEM TZATZIKI.

Kiedy wracam zmęczona po ciężkim dniu, nie mam głowy doogromnego gotowania. Zbyt dużo garów do zmywania, zbyt mało czasuna kombinowanie.Książki chodzą ze mną wszędzie, nawet do kuchni, w ramach przypomnienia,że muszę minimalizować swoje pragnienia na dłuższe chwile w kuchennym raju. Jednak, pomimo takiego czasowego dyskomfortu, zawsze znajdę te kilka minut,inaczej nie byłabym sobą! Miałam więc ochotę. Na co? Hm... Otworzyłam lodówkę i sprawa sama sięrozwiązała. Resztka sosu tzatziki z przepisu Grażynki (GRAŻYNA... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu W kuchni Karmel-itki

Autor

KarmelitkaKarmelitka

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

sosy, camembert, ryby, ryba, wegańskie, pomidor, deser, desery, torty, tort, ciasto, pomidory z serem, ryba w ciescie, sok, ogórki, jogurt, ogórek, polewa, jogurtu, przystawki, smażony ser, ryby smażone, pomidor i ogórek, pomidor z ogórkiem, ciasto z jogurtem naturalnym

Inne przepisy z W kuchni Karmel-itki

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.
MałgosiaZ, 27 września 2012 20:47:46

zupełnie nie pamiętam kiedy jadłam smażony camembert! ale mi apetytu narobiłaś!

whiness, 27 września 2012 20:48:15

Ach, uwielbiam. Ostatnio taki camembert często gości na moim stole, i chyba szybko to się nie zmieni. Uwielbiam ten smak gorącego, ciągnącego się sera...

Dusia, 27 września 2012 21:00:01

już dawno miałam zrobić ponownie serek smażony

Karmel-itka., 27 września 2012 21:07:03

no, to na co czekasz? śmiało!

Karmel-itka., 27 września 2012 21:07:32

taaa... za te przymioty nie mogłabym o nim nie wspomnieć!

Karmel-itka., 27 września 2012 21:07:52

no, to co? czas odświeżyć smak! zapraszam ;]

Anulla, 27 września 2012 21:22:41

pyszne!:) ja zawsze podaje z żurawiną:)

Capacitier, 27 września 2012 22:09:52

Miałam zrobić z żurawiną. Trzeba się w końcu zmobilizować ;p.

gotujzkasia.wordpress.com, 27 września 2012 23:09:00

Uwielbiam! Smażony ser jest jest pyszny. A i sosik idealnie do niego pasuje :)

Kasia, 27 września 2012 23:13:21

Bardzo lubię, a tak dawno nie jadłam :)

Kuchnia Breni, 28 września 2012 00:04:33

Świetna, prosta, pyszna przekąska!

Kasia S,, 28 września 2012 01:43:38

Mogłabym jeść codziennie taką kolację. Szkoda, że dobre rzeczy wchodzą w biodra :Dpozdrawiamy serdecznieTapenda

Droczilka, 28 września 2012 01:48:35

Prosto i przepysznie! Uwielbiam sery pleśniowe na ciepło! :-)

teenager ;), 28 września 2012 06:57:37

ser ten lubię ,ale nie jadam czesto , za to mój brat potrafi wziąść do ręki i zjeść od razu cały krążek !;p

Marta, 28 września 2012 10:28:59

Od camemberta jestem uzależniona. Smażony to istne niebo w gębie, choć ja bardziej gustuję w słodkiej wersji tego dania np. z żurawiną lub konfiturą z wiśni. Buziaki

Madame Edith, 28 września 2012 10:47:16

Karmel-itko,Podobnie jak Marta bardzo lubię smażonego camemberta z żurawiną, choć z sosem też go czasami jem. I też jest to sos tzatziki, gdyż jest to bardzo smaczne danie w jednej z warszawskich, popularnych restauracji.Serdecznie Cię pozdrawiam,E.

MartynCia ^^, 28 września 2012 14:01:48

Mm uwielbiam smażonego camemberta ;) a tzatzikami nigdy nie jadłam, ale wyglada kusząco ;)Pyyyszności!Pozdrawiam i zapraszam do siebie ;)

Karmel-itka., 28 września 2012 15:42:08

no, szkoda... ale co się tam całe życie tym przejmować?raz nie zawsze!

Karmel-itka., 28 września 2012 15:43:03

mam to samo, co Twój brat ;]

Karmel-itka., 28 września 2012 15:43:31

taak? a nie wiedziałam,,że stanowi popularne danie.no, proszę.

Karmel-itka., 28 września 2012 15:43:49

ja osobiście wolę słone wydanie.

Magda, 28 września 2012 16:21:46

aaa *.* ten rozpływający się ser...cudo!

Iza Michalik, 28 września 2012 16:57:53

Ale u Ciebie smakowicie... :)

grazyna, 28 września 2012 20:46:16

To dobrze, że mimo zmęczenia gotujesz sobie ! Pyszne danie i miło mi, ze zrobiłaś tzatziki z mojego przepisu :)

Nashelly, 28 września 2012 22:56:59

Oj jak ja uwielbiam smażony camembert *__* Najbardziej w wersji z orzechami i miodem lub z konfiturą, ale taki też musi być bardzo smakowity :) A tak poza tematem - dobrze widzę, Karmelitko, że uczysz się jeszcze w szkole? :> Czyżbym znalazła kolejną młodą kulinarną bloggerkę? :> Pozdrawiam! Nashelly, gingerbreath.blox.pl

Maja Skorupska, 28 września 2012 23:59:48

niecodzienne połączenie ale wygląda smakowicie!:)

Antenka, 29 września 2012 02:52:52

moje smaki:) coś pysznego!

Kuchnia Gosi, 30 września 2012 20:59:54

Szybki pomysł na coś pysznego, w tym tygodniu Pascal i Okrasa też proponują camembert, pieczony i panierowany, chyba się również skuszę:)