Zawsze marzyłam, aby nauczyć się lepić idealne pierogi, z różnymi pysznymi farszami, jednocześnie sklejając je w wyrafinowany,elegancki sposób, a nie tylko przyciskając widelcem.Dzięki uprzejmości hotelu KASKADA nad jeziorem Kierskim w Poznaniu, który gościł nas przez weekend mogłam tegodoświadczyć. Nasza kochana Monika, Wielkopolanka, co prowadzi smakowitego bloga PIN UP COOKING LOOKING blogerów zwerbowała i zmobilizowała do udziału w całym przedsięwzięciu.Wraz ze SMAKFONIĄ, czyli PRACOWNIĄ ZDROWEJ Ż... czytaj dalej...
Z waszych pierogów to z falbanką podobają mi się najbardziej!Choć posmakować chciałabym głównie tych sakiewek :D
Super napisane, bardzo przyjemnie się czytało. Co do warsztatów, nawet nie wiesz jak bardzo Ci zazdroszczę. Miło by było spotkać się z Tobą i pozostałymi uczestnikami, blogerami :) Pozdrawiam ciepluchno Viola
Karmel-itko,Świetny warsztatowy wyjazd. Pierogi pierwsza klasa!Z serdecznymi pozdrowieniami,E.
very nice dumplings. Looks like you had lots of fun doing it too.
miło mi, że mój styl pisania przypadł Ci do gustu. raz piszę tak, raz inaczej. ale nie mniej cieszę się :] również nie zaprzeczam, że byłoby miło Cię poznać. mam nadzieję, że nastąpi taka okazja :]
Ale miałaś fajnie :) Ja marzę o takim wspólnym spotkaniu - pichceniu z innymi bllogerami. Zazdroszczę! Pierogi piękne! :))
Zarówno do lepienia jak i jedzenia pierogów nie trzeba mnie namawiać :) Uwielbiam! Fajne warsztaty
Szkoda, że nie byłam tam z Wami. Mam tak blisko do Poznania i chętnie skorzystałabym z takie akcji :-) No cóż zazdroszczę bardzo;-) A Twój farsz do pierogów bardzo mi się podoba:-)
Widzę że blisko mnie były warsztaty. Pięknie jest nad kaskadą byłam tam kiedyś. Obawiam się że bym pękła po degustacji pierogów jak takie pyszności tam robiliście. :-)
wow zadroszcze, smakowicie wszytko wygląda :)pozdrawiam i zapraszam :)pierwiasteksmaku.blogspot.com