Ach, spadł śnieg.Trzyma mróz. Świeci słońce.A ja? Chora, siedzę w domu. LEKKIE PIERSI KURCZAKA. (podpatrzone w telewizji;) 2 piersi kurczaka 1 kostka rosołowa 3-4 łyżki oliwy z oliwek łyżka suszonych warzyw Kurczaka umyłam. Kostkę rosołową rozkruszyłam, roztarłam z olejem i wymieszałam powstałą emulsję z suszonymi warzywami. Następnie natarłam kurczaka i usmażyłam go na odrobinie tłuszczu. SMACZNEGO! czytaj dalej...
lekkie to dobre, ściskam. Z daleka mi się wydawało że to ryba. PozdrawiamMonika
Dużo zdrówka! Rzeczywiście -wyglądaja bardzo smacznie i lekko :) Trzeba wypróbować :)smaczniezjoanna.blox.pl
Ładnie wygląda i oby Ci zdrowie przyniósł. Choć ja jak widzę, jak ten pan w TV radośnie naciera kurczaka glutaminianem sodu i twierdzi, że jest szefem kuchni, to mi słabo. Ja bym zrobiła takiego kurczaka w wersji z kostką bio :D
W jakiejś gazecie widziałam ten przepis i kusił mnie strasznie swoją prostotą, a jednocześnie takim efektem;) Chętnie wypróbuję;)
pysznie wygląda ten Twój kurczaczek :)Ps. szybkiego powrotu do zdrowia życzę :)
Szybkiego powrotu do zdrowia! A piresi z kurczaka - smakowite. chanya13
nie lubię mięsa, ale pierś o tak! z sosem czosnkowym bym Twoją zjadła, dobra nie Twoją tylko kurki ;)
Bardzo lubię takiego kuraka :) z tą różnicą, że nie smażę tylko piekę w kąpieli wodnej, polecam! :)
Taka pierś jest megasoczysta! Wiem, bo robiłam ją w ten sposób do sałatki Cezar :)A wygląda u Ciebie super apetycznie :)
Kochana!ostatnio mój mąż na diecie, więc wszelkiego rodzaju piersi mam opanowane. Ostatnio głównie walczę z indyczym biustem...dla odmiany kolejną partię przygotuję według Twojego przepisu :-)
Wyglądają niesamowicie soczyście i smacznie. Podoba mi się pomysł