Rolada z porowo szpinakowym farszem

Rolada z porowo szpinakowym farszem

Rolada z porowo szpinakowym farszem

Taka rolada znakomicie sprawdzi się na domowym obiedzie jak i rodzinnych spotkaniach. Plusem takiego mięsa jest to, że może być podane na ciepło jak i na zimno. Gwarantuję gościom posmakuje! 1 podwójny filet z piersi kurczaka Przyprawa do kurczaka Słodka czerwona papryka Czosnek granulowany Farsz: 3 garście świeżego szpinaku baby 1 por 2 ząbki czosnku 50 g sera feta 4 plastry żółtego sera gouda Sól Pieprz Dodatkowo: 100 g wędzonego boczku 2 łyżki oleju rzepakowego Filet z piersi kurczaka kroimy na płaty, roz... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu VioletoweKucharzenie

Warto przeczytać

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

Sałatka z kurczakiem - 15 najlepszych przepisów

Sałatka z kurczakiem ma wielu swoich "wielbicieli", zarówno wśród tych, którzy dbają o linię, jak i wśród tych, którzy kalorii nie liczą.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.