Rewelacyjne, proste w wykonaniu domowe kotleciki. Po każdym kęsie będzie Wam mało... 1 podwójna pierś z kurczaka Ciasto: 3 łyżki majonezu 2 łyżki keczupu 1 łyżka musztardy sarepskiej 10 łyżek mleka 1 szklanka mąki pszennej 2 jajka Przyprawy: Przyprawa uniwersalna do mięs Ostra czerwona papryka olej Filet z kurczaka myjemy i osuszamy. Kroimy w 1 cm plastry (tak jak na schabowe), można delikatne rozbić. Przyprawiamy przyprawą do mięs i ostrą czerwoną papryką. Miksujemy wszystkie składniki na ciasto. D... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Sałatka z kurczakiem ma wielu swoich "wielbicieli", zarówno wśród tych, którzy dbają o linię, jak i wśród tych, którzy kalorii nie liczą.
Czytaj dalej...