Smaczne fileciki z kurczaka nadziane ciągnącym serem i czerwoną papryką. Rewelacyjne na ciepło do obiadu, jak i pokrojone zimne na kanapki. Kurczaka podałam na talerzyku Scania PORCELANA BOGUCICE 3 pojedyńcze filety z kurczaka Przyprawa do kurczaka Słodka czerwona papryka 1 ząbek czosnku 1 czerwona papryka 150 g żółtego sera Oliwa z oliwek Filety z kurczaka myjemy i osuszamy papierowym ręcznikiem. Każdy filet nacinamy nożem tak, aby w środku powstała kieszonka. Mięso nacieramy przyprawą do kurczaka i słod... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Sałatka z kurczakiem ma wielu swoich "wielbicieli", zarówno wśród tych, którzy dbają o linię, jak i wśród tych, którzy kalorii nie liczą.
Czytaj dalej...