Zupa Tajska z kapustą Pak Choi i śmietaną kokosowa

Zupa Tajska  z kapustą Pak Choi i śmietaną kokosowa

Zupa Tajska z kapustą Pak Choi i śmietaną kokosowa

 ViolaPassion Następna odsłona zupy idealnej. Zupa jest pikantna ale możecie ją kontrolować i zmniejszyć ilość chilli Składniki: 300g mieszanki owoców morza 1 korzeń  wasabi Trawa  cytrynowa pokrojona drobno 4 Małe obrane czerwone cebulki tzw. Baby Kilka małych cebulek perłowych 1/2 cebuli białej pokrojonej w kostkę 2 główki kapusty Pak Choi polecam małe 1 litr bulionu najlepiej rybnego może być z kurczaka 1/2 szczypiorku drobno posiekanego 1/2 pęczka natki pietruszki drobno posiekanej 3 ząbki cz... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Viola cooks with passion

Warto przeczytać

Jak uratować przesoloną zupę?

Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?

Czytaj dalej...

Dieta kapuściana

Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.

Czytaj dalej...

Autor

Viola cooks with passionViola cooks with passion

Z miłością i pasją do gotowania

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

owoce morza, imbir, zupa, makarony, makaron, papryka, kokosowe, kapustą, sosy, kurczak, sos chilli, kuchnia tajska, tajska zupa, kurczak z czosnkiem, czerwona kapusta, sos do makaronu, sos do kurczaka, zupa rybna, kurczak z papryką , makaron ryżowy z kurczakiem i pietruszką, kurczak z makaronem, kurczak po tajsku

Inne przepisy z Viola cooks with passion

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.